Knokke onveilig maken met een golfkarretje! Wie rijdt mee?

352

Wie denkt aan Knokke denkt aan zon, zee, fun, luxe en natuurlijk golfkarretjes! Dankzij Tao & Bionina kan je deze zomer zelf met zo’n iconisch karretje rondtoeren: bij aankoop van één van de twee verfrissende drankjes mag jij in stijl een luxueus ritje met golfkarretjes maken, en dat voor de prijs van zonneschijn!

golfkarretjes

Tussen 14 juli en 17 augustus bieden Tao & Bionina ‘free shuttles’ aan. Iedereen die een Tao of Bionina drankje koopt kan via de app Tao Shuttle een free shuttle aanvragen.
De golfkarretjes van Tao & Bionina brengen je overal naartoe: een ritje met je vrienden  naar het strand of shoppen met de mama…kan allemaal. 7 dagen op 7 kan je genieten van gratis ritjes, parking en assistentie bij het op- en afstappen.

En zo scoor je een gratis rit in 7 stappen:

1. Koop een Tao of Bionina
2. Ontdek de unieke code op de verpakking (goed voor één krediet)
3. Download de mobiele app ‘Tao Shuttle’
4. Registreer jezelf en ontvang een extra krediet
5. Ontdek waar de golfkarretjes zich bevinden
6. Boek een gratis rit met je krediet
7. Geniet van een rit in een golfkarretje in Knokke

Deel dit unieke moment via #mysummerwithtao

Over Tao:

Tao kennen we als het heilzame en verfrissende drankje op basis van thee. Bij de lancering van Tao mikte het merk op de consumenten die bekommerd zijn om hun gezondheid en die weloverwogen keuzes maken als het op hun voeding aankomt. Vandaag de dag is Tao marktleider in de high-end niche van de markt van gezonde en natuurlijke dranken. Tao bevat geen bewaarmiddelen of kunstmatige kleurstoffen, maar is een natuurlijke drank boordevol antioxidanten.

8369-0w300h300__Tao_Drink_Serenity

Over Bionina:

Bierdistributeur Carlsberg gaat met BIONINA de biologische tour op. op de markt. Bionina is een frisdrank op basis van fruit en biologische ingrediënten. Het  biologische drankje is aangelengd met natuurlijk sprankelend mineraalwater, zonder kleurstoffen of bewaarmiddel. Er zijn vier smaken verkrijgbaar: Uncle Pomegranate & The Cranberries (met veenbessen en granaatappel), Miss Blood Orange (bloedappelsiensap), Lady Pink Grapefruit (pompelmoes), en Mister Lemon (citroen).

 

biomina

 

– Verkrijgbaar bij Delhaize, Carrefour, de gezonde snack take-away, bio-winkels en de betere biosupermarkten in tetrapack 330ml
– Aanbevolen consumentenprijs: 1,69 euro