Groot feest bij Karl Lagerfeld

455

7 NOVEMBER 2013 | Mijn eerste industry party onder de vleugels van Steps is een feit. En wat voor party! Eentje dat garant stond voor een avond vol mode, bubbels, spiegelend zwart, omnipresente Karl Lagerfeld-figuurtjes van kunstenaar tokidoki en al even aanwezige mensen. Gewapend met een papieren zonnebril-op-een-stokje en een glaasje champagne, trotseerde ik Karl-gewijs de massa.

ANTWERP-feat

De Antwerpse Schuttershofstraat heeft een nieuwe bewoner. – bron

De opening van de eerste Karl Lagerfeld Store in België is natuurlijk groot nieuws en bij groot nieuws hoort een groot feest, moeten Karl & co gedacht hebben. Daarbij werd even over het hoofd gezien dat een groot feest veel mensen mag verwachten. En daar wringt het (designer)schoentje: de nieuwe winkel in de Antwerpse Schuttershofstraat is ruim genoeg, maar zeker geen feestzaal. Hoewel de mooie parketvloer en de tonen van model-gone-DJ Hannelore Knuts meteen tot een dansje uitnodigden.

Toch is de nieuwe shop sowieso, ook op dagen dat de champagne minder rijkelijk vloeit, behoorlijk vol. Want in een Karl Lagerfeld Store vind je niet alleen maar kleren en accessoires. Je koopt er hippe interieurdingetjes en hoogtechnologische gadgets, met König Karls favoriete niet-kleuren als bindmiddel. Je kan er luieren in één van de twee über-aaibare zeteltjes en zelfs wat leestijd inhalen, want ook ’s mans boek, ‘The World According to Karl’ ligt op de spiksplinternieuwe schappen te blinken.

Om de Karl-manie compleet te maken kan je in de winkel zelfs een persoonlijk berichtje naar de ontwerper sturen of poseren in het pashokje-annex-fotoautomaat. Helemaal social media-proof dus, die Karl.

ANTWERP-2

ANTWERP-1

Sfeerbeelden en live-impressies vind je op de Steps Instagram en Twitter.

Ine D’hoe