Kunst met de iPhone (1)

29

Phoneography (ofte plaatjes schieten met je smartphone) is een echte hype. Nadine Heyman mogen we misschien wel de beste phoneographer van het land noemen. Zij maakt kleine kunstwerkjes met haar iPhone en een selectie van haar beelden is nu te bewonderen op de Phoneography Exhibition in Vrijstaat O. in Oostende. Deze week toont ze elke dag een van haar favoriete foto’s op onze blog. Mét tekst en uitleg én en passant misschien wat tips voor de liefhebbers…

 
Vandaag foto 1:

Nadine Heyman: “Deze zomer wou ik een foto maken vanuit de zee met zicht op het strand en duinen. Ik wou wat actie, waarop de geportretteerden het idee kregen om het kind (mijn neefje trouwens) in de lucht te gooien. Met dit beeld als resultaat… Misschien ook even technisch een en ander verklappen: deze foto maakte ik met Hipstamatic, John S lens, Ina’s film. Deze combinatie van film en lens gebruik ik veel en vind ik een echte aanrader, zeker aan zee!”

De Phoneography Exhibition in Vrijstaat O (Zeedijk 10 in Oostende) gaat nog door tot en met 16 december. Meer info over de expo via deze link. Nadine Heyman kan je ook volgen op Twitter en Instagram.