Een handige gids voor een coole zomer aan zee

162

27 JUNI 2014 | Op zondag 29 juni 2014 verschijnt de jaarlijkse Kustspecial van Steps. Een handige gids voor een coole zomer aan zee!

Standaard Document (Page 1)

Wat mag je verwachten in de Kustspecial? Een magazine boordevol tips voor toeristen! Onze reporters gingen op stap met een e-bike, met een strandzeilwagen, met een Coast Greeter, … en we verzamelden ook de leukste ideetjes voor kids-uitstapjes en voor binnenpret.

Maar er zijn uiteraard ook interviews! Welke BV’s zijn zot van de zee? Ontdek het in onze Kustspecial en verneem hun favoriete plekjes en andere kustgeheimen.
En last but not least, onze complete zomeragenda is dé troef van onze Kustspecial. Alle kustactiviteiten van 1 juli tot en met 31 augustus komen aan bod. Honderden uittips in één magazine!

De Kustspecial van Steps is vanaf 29 juni gratis te verkrijgen bij de bakkers aan de kust (samen met De Zondag), via displays langs de volledige kuststrook alsook bij de verschillende diensten Toerisme. Het magazine wordt op de zeedijk ook huis-aan-huis bedeeld.

Check hier de zomeragenda van onze Kustspecial!

De zomeragenda van de Westkust (De Panne-Bredene)
De zomeragenda van de Oostkust (De Haan-Knokke-Heist)

(Opgelet! Het opladen van de agenda kan even duren.)