Lingeriewinkels zijn terug open, en daar zijn we met z’n allen heel blij om! Eindelijk kunnen we opnieuw genieten van persoonlijke service en advies en dat geeft een goed gevoel, voor zowel de klanten als de lingeriedetaillisten.

Het is een speciale tijd voor ieder van ons. We kunnen gelukkig terug winkelen en hier en daar kunnen we ook opnieuw wat cultuur meepikken. Wat we niet kunnen, is de voeten onder tafel schuiven met al onze vrienden en familie. Hoewel iedereen weet dat we nu moeten volhouden, is dat niet altijd even makkelijk. Maar hoe moeilijk ook: we moeten en we komen hier met ons allen door. En daar werkt Fedelin (Federatie voor Lingeriespeciaalzaken) graag aan mee, met de volgende oproep: Laat het niet hangen! De oproep spoort aan om met ons allen collectief de moed erin houden, voor onszelf en diegenen rondom ons zorgen. Verwen elkaar dus af en toe en vergeet jezelf hierbij ook niet. Geef iedereen de steun die ze verdienen!

En nu de feestdagen in zicht komen: wie krijgt én geeft niet graag een cadeautje? Een kleine attentie met een leuk kaartje kan de dag van de ontvanger én van de gever meer dan goed maken.