Laatste outfit van deze week

209

18 OKTOBER 2013 | Het internet wemelt van de OOTD’s. Google maar eens! Je vindt triljoenen fashionista’s die elke dag willen tonen wat ze aan hebben. Hier op de redactie hebben we ook een liefhebber: Eline, onze stagiaire. Zij heeft een kleerkast om u tegen te zeggen. En daarom toont ze in oktober elke dag haar Oo Oo Tee Dee.

OOTD 14: Le freak, c’est chic.

Er zijn zo van die hele leuke kantjes aan een stagiaire bij Steps zijn. Bijvoorbeeld, ik ben al naar een spa mogen gaan, ik mocht Ellen Kegels en Lesley-Ann Poppe interviewen, enzovoort. Gisteren heb ik opnieuw a-once-in-a-lifetime opportunity gekregen. Ik mocht naar de  persconferentie van M.A.C gaan, waar ze me helemaal gratis gemaquilleerd hebben  én ik een goodiebag gekregen heb. (Ben je al jaloers? ^^)

IMG_9722

Ik heb ook wel een beetje gewerkt (if it helps). Ik heb zitten stressen (ik wou me niet belachelijk maken, want op één of andere manier slaag ik daar toch altijd in), ik heb notities gemaakt, vragen gesteld, een poging gedaan tot sociaal zijn, foto’s getrokken en sfeerbeeldjes op instagram gezet. Er moet dus nog altijd gewerkt worden hé. (En het ergste is, dat ik ’s avonds toch kapot was en dan maar snel in m’n bedje gekropen ben. Eline, Eline, Eline…toch)

Als een fashionista zoals ik (ik denk toch wel dat ik tegenwoordig die titel waardig mag dragen) naar een persconferentie gaat, doet ze dat in stijl. Daarom helemaal in het nieuw (dankzij de portemonnee van mama, waarvoor dank). Kleedje van de Zara, ik ben helemaal weg van de fantastische mouwdetails (TREND-ALARM!). Dan een gouden ketting (New look) en omdat ik constant moest rechtstaan, geen hakken vandaag, maar comfortabele, yet stylish black booties.

IMG_9726

En ook nog een beetje nailart! In tune met mijn kleed natuurlijk! ^^

IMG_9731

En nu weer werken… no worries, het weekend staat op ons te wachten! #TGIF!

Tot Maandag!

Eline Denys