Lachen! Monthy Python in Kinepolis

62

26 JUNI 2014 | De heren van Monty Python kijken nog steeds naar de bright side of life. Onder de titel ‘Monty Python Live – One Down, Five to go’, houden de vijf overgebleven leden van het komische collectief een reeks van 10 theatershows. De ondertitel verwijst naar het feit dat een van de zes originele leden, Graham Chapman, in 1989 overleed. De laatste voorstelling van de shows, die plaatsvindt op 20 juli in O2 in Londen, zal worden uitgezonden in 1500 filmzalen over de hele wereld. In België krijgt Kinepolis de eer om deze oude rakkers, want samen zijn ze 357 jaar oud, op het witte doek te brengen.

De succesvolle Britse komediegroep staat bekend om het doorbreken van de komedieregels. De grappen van deze heren zijn wereldwijd bekend en worden nog steeds gesmaakt. Getuige daarvan het feit dat het laatste optreden in een recordtijd van 43,5 seconden werd uitverkocht! John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones en Michael Palin verschijnen na bijna 34 jaar terug samen op het podium en dat zal iedereen geweten hebben.

Release: 20/07/2014. Locatie : Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven en Oostende. Prijs: € 16,00 (€14 met Kinepolis student card). Voor meer informatie en tickets kan je surfen naar: www.kinepolis.be.