Zocht je nog een comfy ‘in mijn kot’-kledingstuk waarmee je makkelijk even naar de winkel kan of gerust aan een zoom-meeting kan deelnemen? Dan verdient de lange cardigan een plaatsje in je garderobe. Met een lange cardi oogt je outfit hypertrendy maar hoef je niets aan comfort in te boeten.

Zo draag je een lange cardigan:

Eenvoud siert

Een lang vest staat het mooist op een casual outfit waarbij je jeans, een t-shirt en enkellaarsjes of sneakers combineert. De lange cardigan zorgt voor een extra trendy toets aan een basic outfit.

Boven een lange jurk

Ideaal voor als het weer nog een beetje twijfelt tussen herfst en winter en je wil je lange zomerjurk nog even doordragen. Let erop dat je jurk ongeveer dezelfde lengte heeft als je lange cardigan, dat zorgt voor een mooi evenwicht.

Met een riem

Ideaal als je je taille wil benadrukken. Snier het vest in in een smal riempje, of draag onder je cardigan een grote, opvallende riem.

Lang of nog langer?

Ben je vrij groot, dan kun je makkelijk een superlange cardigan dragen. Eerder klein van stuk? Kies dan voor een lang vest die niet langer dan net boven de knie komt, een langer exemplaar zal je al vlug nog kleiner doen lijken.

Met een cropped top

Ideaal voor als je nog geen afscheid wil nemen van het korte (zomer)topje maar het toch lekker warm wil hebben. Het contrast tussen kort en lang zorgt voor een mooi effect.

Inspiratie nodig? Bij deze!

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stephanie S. Jolly (@stephsterjovski) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Street Style Blogger (@le_chic_street) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Klaudia Konopka (@monchanvre) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa – Madeleine (@lisarosii) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fashion Canadians (@fashioncanadians) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marcelina 🕊 (@marcelies) on