Leuke DIY-projecten voor de badkamer

273

10 MAART 2014 | Je badkamer netjes en ordelijk houden kan een hele opgave zijn. Stijltangen, vijf verschillende soorten dagcrème of je collectie nagellak durven al eens in de weg te staan van een nette badkamer. Wie een beetje creatief aan de slag gaat, kan met deze leuke DIY-projecten een overzichtelijke badkamer creëren waar je meteen alles terugvindt wat je nodig hebt.

451006831
Glazen bokalen als opslagruimte
Gebruikte glazen bokalen kunnen perfect dienen als opslagplaats voor watjes, make-upborstels en tandenborstels. Je kan ze mooi naast mekaar hangen naast of boven je spiegel. Klik hier voor de tutorial.

Magneten aan de medicijnkast
Als je medicijnkastje een metalen achterkant heeft, kan je dagdagelijkse benodigdheden eraan vastmaken met magneten. Je kan de saaie magneten pimpen met leuke stofjes. Het is de perfecte manier om je speldjes, haarbandjes en alle andere kleine accessoires die je constant uit het oog verliest, bij mekaar te houden. Klik hier voor de DIY-tips.

Een nieuw leven voor de schoenenhanger
Je kan een oude schoenenhanger, of gelijk welk ander ophangsysteem, gebruiken om aan de binnenkant van de deur te hangen. Het is een makkelijke plaats om je lotions, haarlak en dagcrèmes in te bewaren. Bovendien wordt het ook veel makkelijker om alles proper te maken als je niet eerst de helft van je badkamer opzij moet zetten. Klik hier om stap voor stap de hanger zelf te maken.

Mandjes aan het handdoekenrek
Mandjes zijn een handige manier om zo goed als alles in te bewaren. Je kan ze aan het handdoekenrek hangen of boven het toilet om onbenutte ruimte beter te gebruiken. Je kan ze vasthangen met haken zodat ze makkelijker te verplaatsen zijn. Op die manier kan iedereen zijn mandje meenemen naar zijn kamer om zich verder klaar te maken als iemand anders de badkamer nodig heeft. Klik hier voor de tutorial.

Renske De Maesschalck