Is je huis toe aan een verfbeurt? Dan is het een goed idee om een professionele kleuradviseur in te schakelen.

Kleuradvies op maat van je interieur

Welk meubilair heb je? Hoe is de lichtinval in je woning? Hoe wordt de ruimte gebruikt? Welke sfeer wil je? Welke stijl vind je mooi? Welke kleurencombinaties zie je zitten? Dit zijn vragen die kleuradviseur allemaal bespreekt in het kleuradvies op maat. Samen observeren jullie de ruimte, houden rekening met alle aanwezige decoratie-elementen en praten over je persoonlijke smaak en verwachtingen.

Levis beschikt over een team van ervaren kleurexperts. Ze komen graag aan huis wanneer het voor jou past en bekijken samen met jou alle aspecten van je interieur. Want naast jouw persoonlijke smaak zijn er nog tal van zaken belangrijk in de kleurkeuze voor jouw huis.

Levis is het meest verkochte verfmerk van België. Met elke generatie groeit het succes van dit product ‘van bij ons’, en dat al sinds… 1831. Meer dan 180 jaar na zijn oprichting blijft Levis de onbetwiste marktleider op het gebied van decoratieve verf in België.

Goed nieuws!
Wij mogen 5x advies op maat weggeven (t.w.v. €90)
inclusief €100 verfbudget Levis Atelier.

Deelnemen is eenvoudig: geef het antwoord op de wedstrijdvraag en vul onderstaand formulier in tegen 18 mei 2019. Good luck!

Wedstrijdvraag: In welk jaar ontstond Levis?