Niemand minder dan topmodel Heidi Klum heeft een modelijn ontworpen voor Lidl. De collectie in Brussel werd voorgesteld door Jani Kazaltzis en Ex-Miss België Julie Taton. ‘Esmara by Heidi Klum’ vind je vanaf 18 september in de winkel.

 

A post shared by Tyyli.com (@tyyli_com) on

 

Lidl wil met ‘Esmara by Heidi Klum’ exclusieve maar betaalbare mode aanbieden. De stuks kosten tussen 7 en 35 euro, met uitzondering van een lederen bikerjasje van 49,99 euro.  “We wilden mode van hoogwaardige kwaliteit betaalbaar houden voor iedereen”, zegt woordvoerster van Lidl, Isabelle Colbrandt.

A post shared by Luísa Lión (@luisalion) on

 

A post shared by Olcay Gulsen (@superolcay) on

Basic én opvallend

Je vindt in de collectie van Klum basisstukken maar ook opvallende items. Zo zijn er trenchcoats, jurken, bomberjacks, blouses en broeken, waarvan een opvallend aantal met tijgerprint,  blazers met pailletten en zilveren rokken. Wil je liever je kast aanvullen met accessoires? Dat komt goed uit, want ook daar dacht  model-designer Heidi Klum aan: pumps, enkellaarsjes, sneakers, handtassen, clutches en sjaaltjes zitten in de collectie.

A post shared by Dan|sTravel|Views (@da.tra.vi) on

 

A post shared by Phiaka (@phiaka) on

“We wilden een collectie aanbieden voor al onze klanten en alle leeftijden“, zegt de woordvoerster. “Het is de bedoeling dat je met een beperkt aantal stuks heel verschillende outfits kan creëren.” Ook stilist Jani Kazaltzis is enthousiast. “Deze collectie is modieus, mooi afgewerkt en tegelijk zeer draagbaar voor elk type vrouw. Dit is mode waarmee elke vrouw goed staat en de verschillende looks bieden inspiratie voor elke smaak.”

Duurzaam

Lidl dacht niet alleen aan de look van de stukken. Ook naar duurzaamheid ging heel wat aandacht. “De kleding, gefabriceerd in Tsjechië, China en Bangladesh, is gemaakt in correcte omstandigheden. We hebben duidelijke verdragen afgesloten waar de producenten zich aan moeten houden”, zegt Colbrandt nog.

‘Esmara by Heidi Klum’ is vanaf 18 september te koop in de 300 Belgische supermarkten en in de webshop van Lidl.