Liefde is… trouwen in teenslippers

734

Havaianas verwent de voeten op je huwelijk. Het bekende slippersmerk lanceert nu ook een originele trouwcollectie tegen pijnlijke voeten op de dansvloer. Vinden wij leuk want geeft toe:  wanneer zowel het bruidskoppel als de gasten coole slippers dragen ben je zeker van een comfy én trendy trouwdag.

collage havaianas

Ga je trouwen op het strand of ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je gasten? Wil je de hele nacht doordansen maar zonder pijnlijke voeten? Dan biedt Havaianas dé oplossing voor plat en comfy schoeisel! Gooi die hoge hakken aan de kant en scoor met een paar elegante teenslippers. In Brazilië is het al een lange tijd een traditie om op je huwelijk je gasten slippers te schenken. Maar nu brengt het Braziliaanse slippersmerk die traditie ook naar Europa.

Er is trouwens ook aan de bruidegoms gedacht want de slippers zijn zowel voor dames als heren verkrijgbaar in het wit. Je kan kiezen uit twee modellen: Havaianas Wedding Top (unisex) & Havaianas Wedding Slim (alleen voor vrouwen). Het is niet zomaar een basic paar teenslippers. Zo zijn ze voor de gelegenheid vrolijk uitgedost en kan je eigen slippers ontwerpen met leuke pins in de vorm van een I Love U verlovingsring, stelletje of  trouwautootje.

top collageHavaianas Wedding Top – 10 euro per paar (zowel voor mannen als vrouwen)

 

De slippers zijn betaalbaar en worden in een pakket van minimum 96 paar op je huwelijk geleverd. Levertijd is 4 tot 8 weken. Dus zeker tijd bestellen!

Geloof me, met deze handige slippers zullen je gasten je eeuwig dankbaar zijn!

Ben je al helemaal verkocht of wil meer weten? Check de website van Havaianas

HAVAIANAS_AW_201537585 ALTA downsized