Verrassingsreisbureau srprs.me, waarvan reizigers pas hun reisbestemming op de luchthaven of onderweg te horen krijgen, pakt uit met een nieuw logo en een nieuwe website. Reizigers kunnen voortaan aangeven of ze liever reizen met het vliegtuig of met hun eigen wagen, en of ze liever in een hostel of een (luxe) hotel slapen en eventueel zelfs welke richting ze uit willen. De bestemming blijft uiteraard geheim. 

Srprs.me kiest als nieuw logovoor een hoed, waar je ‘in kan springen’ zonder te weten waar je zal uitkomen. Het nieuwe logo vat perfect de filosofie van srprs.me samen: waag de sprong en je ziet wel waar je uitkomt.”Na vier jaar keihard werken met een fantastisch team zijn we inmiddels volwassen geworden, daar hoort ook een volwassen stijl bij”. Zegt Raymond Klompsma, CEO van srprs.me. “We hebben goed geluisterd naar onze reizigers en er is veel veranderd. Het keuzeproces is duidelijker: je geeft een voorkeur voor type accommodatie en eventueel een windrichting aan.”De vernieuwde website, die de srprs.reiziger meer controle biedt over zijn of haar verrassing door te kiezen hoe hij of zij op reis gaat en welke accommodatie hij of zij wil. Je kan zelfs bepalen waar je ongeveer naartoe zal gaan: Europa, een windrichting binnen Europa of buiten Europa.Elke reiziger kan op de nieuwe website foto’s van zijn srprs.trip uploaden. srprs.me zal met deze authentieke reisfoto’s naar de buitenwereld communiceren, steeds met vermelding van de reiziger in de foto.En die liefde is wederzijds: tien mensen lieten het nieuwe logo van srprs.me op hun lichaam tatoeëren, zonder dat ze op voorhand hadden gezien. Van blind vertrouwen gesproken.

Tattoo artiest van dienst was Allison Scott, vrouw van srprs.me ambassadeur Sean Dhondt.

Controle over je verrassing

Eerst kies je hoe je graag op reis wil gaan: met de wagen of met het vliegtuig. Je geeft in hoelang, wanneer en met wie je op reis wil gaan.

Wanneer je met het vliegtuig reist, kan je kiezen hoe laat je heen- en terugvliegt en vanuit welke luchthaven. Wil je graag naar een bepaald deel van Europa of liever de wijde wereld verkennen? De wereld ligt, letterlijk, aan je voeten.

Dan volgt je accommodatie. Afhankelijk van je smaak en budget, opteer je voor een hostel (waarbij je kan kiezen tussen verblijven in een shared room of comfortroom) of een hotel. Bij een hotelovernachting kan je kiezen voor een standaardkamer. Wie wil, kan ook voor de Premium-optie gaan, die is binnenkort te boeken. De srprs.traveller mag zich bij deze optie verlekkeren op een luxeverblijf in een vijfsterrenhotel. Waar? Dat blijft nog steeds een verrassing, want de bestemming kom je pas te weten op het moment van vertrek. Het enige wat jij nog hoeft te doen is uitkijken naar het mailtje met je weerbericht, je koffer pakken en vol gezonde spanning afwachten.

Wil je een verblijf met of zonder ontbijt, een transfer van de luchthaven naar je hotel en terug, een babybedje op je hotelkamer, een verblijf in een diervriendelijk hotel bij je roadtrip, een annulatieverzekering of extra ruimbagage op het vliegtuig? Geen probleem. srprs.me voorziet reizigers graag in alle mogelijke extra’s bij hun reis.

Naast de bovengenoemde boekingsmogelijkheden zijn er ook nog de reizen met een speciaal thema.

Meer keuze voor een bredere doelgroep

Door een grote keuzemogelijkheid aan accommodaties mikt srprs.me voortaan op een bredere doelgroep. Zo kan iedereen zich laten verrassen, ongeacht budget en leeftijd. Je kan dus gerust de kinderen toevoegen aan je boeking.

Meer weten? Surf naar srprs.me.