Onze Londen-posts gelezen (hier en hier) en nu ongelooflijk veel zin gekregen om meteen richting Britse hoofdstad te sporen voor een leuk weekendje weg? Goed nieuws want wij mogen zomaar een citytrip naar Londen weggeven! Vlug deelnemen aan onze wedstrijd dus, wie weet is die mooie prijs wel voor jou!

Eurostar, de hogesnelheidstrein die het Verenigd Koninkrijk met het Europese vasteland verbindt, biedt reizigers nu de keuze uit een reeks zorgvuldig geselecteerde hotels voor een gunstig tarief wanneer ze trein + hotel in pakket boeken.

Het nieuwe aanbod is samengesteld uit hotels in het centrum van Londen en voor elk budget. Ze werden gegroepeerd in verschillende thema’s om snel en gemakkelijk de perfecte reis te kunnen boeken. Van designpareltjes tot gastronomische hotspots, het nieuwe platform helpt reizigers om het perfecte hotel te vinden, elk getest en goedgekeurd door Eurostar.

Dankzij een snelle en gemakkelijke check-in, een naadloze reis van stadscentrum tot stadscentrum en een royale hoeveelheid toegestane bagage is Eurostar de ideale manier om naar Londen te reizen. Voor meer informatie of om tickets te boeken, bezoek eurostar.com.

Met een beetje geluk win jij een Eurostar-duoticket naar Londen mét een verblijf in een mooi hotel. Hoe deelnemen? Vul onderstaand formulier in en geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag.  (Deelnemen kan t/m 15 september -Tickets en hotelovernachting zijn niet overdraagbaar en nominatief – het is niet mogelijk om een omruiling voor andere prijzen aan te vragen – geldigheid: tot eind 2018, behalve op feestdagen en afhankelijk van beschikbaarheid. Niet mogelijk om op te nemen tijdens de kerstperiode.) Succes!

Wedstrijdvraag: hoe heet de hogesnelheidstrein die het Verenigd Koninkrijk met het Europese vasteland verbindt?