L’OR opent een nieuw hoofdstuk in haar geschiedenis met een espresso die even uniek en betoverend is als een mooi juweel: de eerste koffiecapsules in aluminium.

1
Met een nieuwe generatie aluminiumcapsules voor Nespressomachines speelt L’OR in op alle vijf de zintuigen. De metallic cup zorgt voor een aanzienlijk intensere espresso met beter bewaarde aroma’s en een meer romig schuimlaagje.

De kleur van nieuwe capsules verwijst naar één van de negentien smaken van L’OR Espresso. Ze zijn bovendien gegraveerd met de naam en de intensiteit van de corresponderende koffie. Voor deze juweeltjes is een eenvoudig hersluitbaar doosje ontworpen, alsof het een juwelendoosje was.

2

L’OR Espresso nodigt je uit om je te laten verleiden en je over te geven aan je verlangens. Tien unieke smaken, waarvan zes espresso’s en vier lungo’s, zijn beschikbaar in middelgrote en grote supermarkten en online. De smaken zijn met zorg samengesteld rekening houdend met de voorkeuren van Belgische koffieliefhebbers. Een uitstekende koffie drinken was nog nooit zo eenvoudig.

3www.lorespresso.com – aanbevolen verkoopprijs 2,99 euro per pak van 10 capsules.