Lou zet lingerie in een cinematografisch kader

308

7 JANUARI 2014 | Luxelingeriemerk Lou maakt zich op voor de zomer. Door te kiezen voor een samenwerking met de modefotografen René en Radka, zet Lou de toon voor een stijlvol en elegant seizoen. Voorzien van de nodige verfijning en karakter, slaagde het fotografisch duo erin om de frisheid en elegantie van de lente- en zomercollectie van 2014 naar voor te brengen. Een samenwerking met de modewereld die naar meer smaakt.

Modefotografen René Hallen en Radka Leitmeritz besloten om de handen in elkaar te slaan. Na succesvolle samenwerkingen met tal van merken en modetijdschriften ontwierp het Duits-Tsjechische duo – dat heen en weer pendelt tussen Parijs en Los Angeles – haar eigen fotografisch imperium, geïnspireerd door David Lynch of David Cronenberg. Die cinematografische wereld boordevol intense schoonheid stellen ze nu in dienst van lingeriemerk Lou, dat met acht verschillende themalijnen de veelzijdigheid van de vrouw exploreert.

Spontane verleiding – De Lou Voluptueuse-lijn verzoent romantiek en elegantie, dankzij de combinatie van fleurig borduurwerk, satijn en gestikte tule in frisse kleuren. De vlechtwerkboordjes met vetereffect dragen bij tot de vorm en bezorgen het geheel een elegante sensualiteit.

De charmes van de lente – De Lou Bloom-lijn straalt zachtheid en frisheid uit dankzij het lichtspel tussen ondoorzichtige en transparante elementen in frisse lentekleuren. De in dubbele richting geweven stretchstof en de kant met zacht en plat borduurwerk staan garant voor comfort en licht gevoel in het dagelijks gebruik. De grafische reliëfpatronen geven deze lijn een persoonlijkheid die tegelijk stijlvol en modern is.

De gedurfde eenvoud – De Pétillante-lijn laat zich inspireren door de bij Lou zeer geliefde mix van mannelijk/vrouwelijk en door te spelen met contrasten. Het kleurenpalet combineert neutrale tinten met glinsterende jade. De materialen mengen op een gewaagde wijze fantasie met soberheid, transparant met opaque. De elastische geborduurde stretchtule en het ultrazachte satijngevoel van de gestreepte microvezel, verzekeren op elk moment een goede pasvorm en het nodige comfort.

Erkende verfijning – Dit seizoen bevat de Lou Piccadilly-lijn bovenop het vertrouwde intens zwart en delicaat ivoor, ook nieuwe tinten zoals schitterend en glanzend vermiljoen. Kostbaar en verfijnd dankzij de combinatie van kant afkomstig uit Calais en dubbelzijdig geweven stretchstof, biedt deze tijdloze lijn negen verschillende vormen aan, om zo alle wensen te kunnen vervullen.

Elegante onzichtbaarheid – De Light Sensation-lijn verzekert op een consistente wijze onzichtbaarheid, functioneel gebruik en elegantie tot en met de grootste cupmaten. De microvezel die aanvoelt als een tweede huid, zorgt discreet voor ondersteuning, vormgeving en verzachting van de figuur, in een gamma van neutrale tinten. De behabandjes zijn aanpasbaar naar tal van posities en het snijwerk op de slip verzekert naadloze onzichtbaarheid.

Alledaagse elegantie – Met tijdloze lijnen met verfijnde patronen verzoent Lou Line gebruiksgemak en elegantie. Beschikbaar in een gamma van klassieke en neutrale tinten en gericht op gemak en comfort, zorgt deze lijn voor extra vertrouwen dankzij delicaat borduurwerk in stretchstof en lichte ondoorzichtige microvezel.

Discrete romantiek – Gericht op dagelijks gebruik, verzoent de Kate-lijn comfort en romantiek met verfijnde afwerking in kant en polkadots op ondoorzichtige microvezel. Als synoniem voor goed gevoel, kenmerkt microvezel zich door soepelheid, ademend en ondoorzichtig materiaal, in neutrale en tijdloze tinten die het gamma van onzichtbare lingerie volledig maken.

LOU_LOU Line (2) LOU_Petillante (2) LOU_Piccadilly LOU_Bloom (3)

Ine D’hoe