Designer en ondernemer Steven Deduytsche maakte enkele jaren geleden al naam dankzij zijn collectie luxe handtassen die tot in Dubai verkocht werden. Ondertussen heeft Deduytsche zich op de wereld van luxe outlet gestort, en dat is meteen een succesverhaal.

Steven Deduytsche begon te ondernemen na zijn carrière bij een uitzendbureau. Er werd hem gevraagd een groothandel in handtassen op te starten, en na een uitgebreide marktstudie lanceerde hij een exclusieve lijn handtassen onder de naam Steven Deduytsche (SDD). De handtassen vonden tot in Dubai een trouw en enthousiast publiek en Steven werd zelfs een tijdlang gevolgd door het realityprogramma The Sky is the Limit.

Toen je met handtassen begon, was dat een nieuwe sector voor jou?

Klopt, maar intussen behoor ik tot de kleine groep mannen die de handtas vanbinnen en vanbuiten kent. Mode is iets wat mij altijd wel aantrok. Ik ben al altijd modieus ingesteld geweest en op familiefeesten kreeg ik vaak te horen dat ik wel iets in die richting zou gaan doen. En ik ben altijd een perfectionist geweest, alleen het allerbeste volstaat.

Ondertussen ben je actief in de wereld van de luxe outlet.

Ik liep al enkele jaren met het idee rond een online platform te starten voor luxe outlet producten. Eerdere ervaringen leerden me dat stock altijd een probleem vormt. Daarnaast is de consument ook heel prijsgevoelig geworden. Met Luxury Outlet spelen we daar op in. We bieden enkel luxeproducten aan, en daarmee onderscheiden we onze van andere platformen.

Het platform lijkt meteen een schot in de roos.

Momenteel verwelkomen we dagelijks meer dan 2.000 unieke bezoekers en dat aantal blijft stijgen. We willen dan ook snel de kaap van honderd transacties per dag ronden. We hebben met Luxury Outlet ook al een prijs gewonnen, terwijl we nog maar zes maanden actief zijn. En op vraag van de klanten en de merken gaan we ook nog meer private sales organiseren; we willen snel de kaap van 100 transacties per dag bereiken.

Meer info: luxury-outlet.eu

Wedstrijd!

Omdat het bijna eindejaar is, verwennen we graag 10 van onze lezers met een shoptegoed van 250 euro voor deze fijne site. Wil je kans maken? Geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag en vul onderstaand formulier in. Deelnemen kan tot en met 17 december.

Wedstrijdvraag: Door welk realityprogramma werd Steven Deduytsche een tijdlang gevolgd?