Nog een tip nodig voor een leuke citytrip? De Franse metropool Lyon heeft heel wat te bieden voor cultuur- en wijnfans en foodies. En goed nieuws want wij mogen zomaar een weekendje Lyon weggeven! Vlug deelnemen aan onze wedstrijd dus, wie weet is die mooie prijs wel voor jou!

Uiteraard kan je per auto naar Lyon trekken maar wil je het jezelf comfortabel maken, dan is de trein een veel beter idee. Vanuit Brussel-Zuid spoor je met de TGV in 3u22 naar Lyon. In het aanbod van NMBS Internationaal ontdek je trouwens nog meer leuke winterbestemmingen: skivakanties, een familievakantie in de bergen of een gezellige citytrip naar een sfeervolle Europese stad? Er is voor elk wat wils. Meer details vind je op www.nmbs-internationaal.com.

In samenwerking met NMBS Internationaal en ibis Lyon Centre Perrache (foto) mag Steps 3 koppels gelukkig maken met een weekendje Lyon (trein + 2 overnachtingen). Het ibis Lyon Centre Perrache is gelegen in het centrum en op 5 minuten wandelen van Bellecour, de oude stad en de nieuwe moderne wijk ‘Confluence’. Naast het hotel ligt de beroemde ‘Brasserie Georges 1836’. ibis Lyon Centre Perrache telt 123 kamers met individuele airconditioning en gratis wifi. Speciale prijs voor de beveiligde Q-Park (50m) en/of parkeerplaatsen rondom het hotel. Meer info: www.accorhotels.com.

Met een beetje geluk win jij een weekendje Lyon. Hoe deelnemen? Vul onderstaand formulier in en geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met 26 oktober 2018. Op te nemen tot 30/11/2019 in het weekend (vrijdag-, zaterdag- of zondagavond) uitgezonderd 7-9/12/2018.  Succes!

Wedstrijdvraag: hoe heet de hogesnelheidstrein waarmee je in geen tijd naar Lyon spoort?