Maak je voeten zomerklaar en post een #Feetie!

560

2 JUNI 2014 | Na de #Selfie en #Stemfie mogen onze voeten met de #Feetie een hoofdrol spelen op de social media. Foto’s posten van zomervoeten mogen wat ons betreft een echte hype worden, maar wij hopen wel kiekjes van verzorgde voeten te zien passeren. En dan komt de Velvet Smooth Express Pedi van Scholl als geroepen!

185179024

De Velvet Smooth Express Pedi van Scholl is een elektrische voetvijl met draaiende Micralumina-kop. Deze verwijdert harde huid en eelt in een oogwenk waardoor jouw voeten weer gezien mogen worden.

Hoe werkt het?

De elektrische vijl is eenvoudig in gebruik en zorgt meteen voor resultaat. De draaiende Micralumina-kop bestaat uit minuscule schurende deeltjes die snel en doeltreffend harde huid en eelt verwijderen. Het toestel heeft geen mesjes en is voorzien van een systeem dat de draaiende kop blokkeert zodra je te hard drukt.

velvet_smooth

En nu: massaal delen!

Op social media delen mensen in de zomer massaal foto’s van voeten op  het strand, voor een prachtig uitzicht of aan het zwembad. Afgelopen jaar werden deze foto’s het vaakst gedeeld op Instagram. Scholl roept daarom een nieuwe hashtag in het leven om deze trend een naam te geven en de focus te verleggen van het prachtige uitzicht op de achtergrond van de foto naar de verzorgde voeten die je vol trots kunt delen. Met #Feetie kun je deze zomer gerust als jouw voetenfoto’s delen!

479193969

De Scholl Velvet Smooth Express Pedi kost 39,95 euro. Voor een optimaal resultaat dien je de  Micralumina-kop te vervangen na ongeveer 12 beurten. De navulverpakking bevat twee Micralumina-koppen en kost 14,95 euro. Meer info op www.scholl.com.

velvet_smooth_packshot

Nina Tack