“Voor ons was de aanschaf van de Cook Expert een echte lifechanger”, vertelt de Roeselaarse Lindsey Ledoux. “Want omdat de Cook Expert eigenlijk alles kan, van koken tot roeren, mixen, snijden en hakken, blijft er voor ons véél meer tijd over voor quality time. Bovendien tilt het toestel al je gerechten, van voorgerecht tot dessert, naar een hoger niveau!”

In de drukte van een jong gezin is elke minuut die je minder aan je routinetaken hoeft te besteden pure winst. “Sinds wij de multifunctionele kokende keukenmachine Cook Expert in huis haalden, hebben we gewoon veel meer tijd voor elkaar”, zegt de Roeselaarse Lindsey Ledoux. “Bovendien opende het toestel voor ons een zee van niet eerder vermoede culinaire mogelijkheden, van voorgerecht tot dessert. Mijn Cook Expert-verhaal startte met de bereiding van enkele basics: soepen, puree, cakebeslag,… Al snel volgden meer uitdagende gerechten die dankzij de Cook Expert allemaal een fluitje van een cent zijn. De spaghetti carbonara en de waterzooi zijn gewoon top. De heerlijke uiensoep, smoothies en briochebrood zijn echt kinderspel. En nog dagelijks ontdek ik nieuwe mogelijkheden met het toestel. Eigenlijk kan de Cook Expert zowat alles: koken, roeren, mixen, snijden, hakken… Of je nu een amateurkok bent of een echte hobbykok, de Cook Expert is een echte must-have voor wie graag kookt en bakt maar niet altijd veel tijd heeft.” Het toestel laat ook toe om heel creatief met voeding aan de slag te gaan. “Op momenten waar de inspiratie voor een lekker recept me even ontbreekt, gebruik ik het meegeleverde receptenboek”, zegt Lindsey. “Er staan maar liefst 300 recepten in, speciaal ontwikkeld voor de Cook Expert. En intussen zijn we met de vele Cook Expert-gebruikers ook al druk recepten en foto’s van gerechten en cocktails aan het uitwisselen via Facebook!”

Magimix Expert aan het woord: “Een toestel dat je hebt voor het leven”

Siska Deforce, zaakvoerder bij Elektro Deforce in Roeselare bevestigt dat je een Magimix Cook Expert hebt voor het leven. “Wanneer je het toestel van dichtbij in al zijn details bekijkt, zie je duidelijk dat dit een rechtstreekse afgeleide is van de professionele markt. Zo krijgt het motorblok van deze ‘alleskunner’ maar liefst 30 jaar fabrieksgarantie, op alle andere onderdelen rust een garantie van drie jaar. Als Magimix Ambassador hebben wij het volledige gamma in huis en mogen wij ook de full service aanbieden. Onder meer via onze altijd snel volzette kookworshops, waarop deelnemers zowel beginnerstips als meer geroutineerde Cook Expert gebruikerservaring opdoen, leer je snel de fantastische mogelijkheden van het toestel kennen… en proeven!”

Wil je ook graag de beleving van het koken met de Cook Expert ervaren, kom zeker langs! Deforce Roeselare, Godshuislaan 19 in Roeselare. Tel: 051 22 60 20

Magimix Expert aan het woord: “Het is een echte alleskunner”

Peggy Baert, zaakvoerder bij de Brugse specialist in huishoudelektro Profilec, is perfect geplaatst om zich uit te spreken over zowel de technische kant van de Cook Expert als over de culinaire mogelijkheden ervan. “Ik ben zelf een vrij gevorderde hobbykok, met intussen veertien jaar Spermalie-ervaring. Na de Belgische introductie van de Cook Expert, nu twee jaar geleden, besloot ik het toestel grondig en kritisch te wikken en te wegen alvorens ik het dealerschap ervan op mij zou nemen. Geen enkel ander keukentoestel bleek de kwaliteiten en mogelijkheden van de Magimix Cook Expert te evenaren. Dit is dan ook allesbehalve een ‘veredelde soepmachine’. Het is een echte alleskunner. Tijdens onze maandelijkse kookworkshops bij Profilec leren we je graag de fantastische mogelijkheden van het toestel kennen! Als Magimix Ambassador hebben wij het volledige gamma in huis en kunnen wij de full service ervan aanbieden.”

“Wil je ook graag de beleving van het koken met de Cook Expert ervaren, kom zeker langs!”  Info: Profilec Monnikenwerve 9 in Brugge, tel: 050 32 01 54.

Nu gratis bij aankoop van een Magimix Cook Expert*: 

XXL Stoomkoker of een Xl Sapextractor Extra Press (ter waarde van 150 euro)

*zie voorwaarden bij deelnemende winkelpunten