Make love not war! Word jij de de ultieme vredesheld?

449

4 FEBRUARI 2014 | AXE, de best verkopende mannengeur ter wereld, lanceert een campagne die jongens en meisjes van over de hele wereld moet aanzetten tot meer liefde en vrede.

axe5

Om de ‘Make Love Not War’ campagne van AXE kracht bij te zetten, lanceerde het merk een fotowedstrijd en kunnen fans zich volop inzetten voor het goede doel. Wie uiteindelijk wordt verkozen tot de ultieme AXE Peace Hero, ontvangt bovendien live op televisie de Peace Hero Award!

Dag van internationale vrede
AXE werkt samen met Peace One Day, een internationale non-profitorganisatie die ijvert voor bewustzijn rond en acties op Peace Day (21 september). Op die dag kiezen alle landen van de Verenigde Naties bewust voor geweldloosheid en wapenstilstand. Nu is het nog aan de miljoenen AXE-fans om hun steentje bij te dragen aan “Peace” en van Peace Day een gevestigde waarde te maken. Een initiatief dat aanzet tot wereldwijde solidariteit én interculturele samenwerking. Alleen zo kunnen gemeenschappen van over de hele wereld ondersteund en geholpen worden.

Maak het V-teken…
Vanaf nu kunnen AXE Fans het Peace Manifest ondertekenen. Dat kan eenvoudig door een V-teken te maken, een hart te vormen met de handen of hun geliefde dicht tegen zich aan te trekken en het moment vast te leggen op foto en te delen met de wereld. Het manifest ondertekenen kan hier.

 …en word een held!
Ondertussen gaat AXE samen met JIM op zoek naar dé Peace Hero van België. Jongeren kunnen zich binnenkort inschrijven met hun Peace activiteit of deelnemen aan een van de AXE Peace activiteiten. AXE gelooft dat jongeren die zich inzetten voor vrede, op welke manier dan ook, beloond mogen worden. Zo maken ze kans op exclusieve tickets voor de JIMMIES 2014, de JIM Awards. Die tickets zijn overigens niet te koop! De jongere die zich het meest heeft ingezet voor Peace ontvangt tijdens dit exclusieve event een Peace Hero Award. Doén!

axe4

Vredesgeurtjes
De campagne Make Love Not War gaat hand in hand met de nieuwe AXE Peace productlijn. De geur van de AXE Peace collectie werd ontwikkeld door de wereldvermaarde parfumexperte Ann Gottlieb. Voor AXE Peace koos ze een combinatie van frisse citrusvruchten, nootmuskaat en cederhout.

axe3maal

Meer info www.axe.be.

 

Nina Tack