Perfecte wenkbrauwen in 8 stappen

527

24 oktober 2013 ǀ Flash out those eyebrows, ladies. Want wenkbrauwen zijn hot en trendy! Nadat je ze vorm gegeven hebt, is het tijd om ze te maquilleren volgens de regeltjes. Je moet helemaal geen expert zijn om een paar perfecte wenkbrauwen te creëren. Vooral niet met deze zeven stappen!

179229848

  1.  Je kan eerst en vooral een wenkbrauwpotlood gebruiken. Hier is het belangrijk om een tint donkerder te gaan dan je natuurlijke haarkleur. Hoe donkerder de wenkbrauwen, hoe jonger je zal lijken. Gebruik je potlood door schuine streepjes te zetten en volg de vorm van je wenkbrauw. Probeer als het ware om je wenkbrauwen wat te omkaderen. En ze dan wat in te vullen.
  2. Je kan je wenkbrauwen ook invullen met wenkbrauwpoeder. Ga voor een tint die een klein beetje lichter is dan je haarkleur. Vul je wenkbrauwen in met het poeder en volg de vorm die je gemaakt hebt met het borsteltje.
  3. Of je kan ze alle twee combineren. Eerst het potlood om er wat vorm aan te geven en dan poeder om alles in te vullen.
  4. Om alles vast te zetten, kan je een wenkbrauwgel gebruiken, om weerbarstige haartjes onder controle te kunnen houden.
  5. TIP: Geen wenkbrauwgel? Gebruik een doorzichtige mascara.
  6. De durvers onder ons kunnen voor permanente make-up gaan. Heel belangrijk is dat je je goed informeert over welke kleur en vorm je wil. Het is immers permanent…
  7. TIP: Geen wenkbrauwpoeder bij de hand? Gebruik een bruine, matte oogschaduw. Komt op hetzelfde neer.

Veel succes!

Eline Denys