Van roze krijgen we nooit genoeg: de kleur is ultrahip en hoort gewoon thuis in elke make-uptas. En bonus: roze is een tint die echt iedereen flatteert.

Musthave van het moment is zonder twijfel de #PinkMantra van Yves Rocher, een collectie bestaande uit 5 lipsticks – met voedende kersenolie! -, 5 nagellakken en een highlighter, alle in schitterende roze tinten. Hébben want roze is niet alleen on trend maar tevens een universele kleur die bij iedereen past. Hoe dat komt? Elke huidskleur bevat roze schakeringen – voornamelijk op de wangen en lippen – waardoor roze make-up voor een extra flatterende uitstraling zorgt.

Van soft roze tot hot pink

Weet je niet goed welke tint roze het best bij je past? Simpel: een vleugje roze in een natuurlijke schakering geeft een bleke huid een warme, zachte gloed. Een licht getinte huid staat heel mooi met een iets opvallender, ietwat zoeter roze, terwijl een donkere huid schreeuwt om opvallende, flashy kleuren.

Maar: durf ook eens de regeltjes aan je laars te lappen. Behalve je teint is namelijk ook je outfit én je persoonlijkheid van belang bij de keuze van je lipstick en nagellak. Experimenteer gerust, met roze kun je sowieso weinig fout doen! Tip: Werk je make-up af met de Highlighter Poeder; de glanzende rozetinten vangen het licht en geven je teint een mooie glow.

#PinkMantra bestaat uit een Highlighter Poeder (22,90 euro ), 5 lipsticks (15,90 euro) en nagellakken (5,90 euro) in naturel roze, subtiel roze, zoetroze, purperroze en framboosroze. Zonder parabenen en siliconen. Opgelet: lanceringsprijs van 01/02/2018 tot en met 22/02/2018; voor het poeder betaal je dan 12,95 euro, voor de lipstick 10,95 euro en voor de nagellak 2,95 euro!

Info en verkooppunten: www.yves-rocher.be