Makkelijk en mooi: leuke vlechtjes in een handomdraai

1309

Vlechtjes zijn helemaal hot in 2015. Vlechtjes zijn dé oplossing om snel een leuke twist aan je haar te geven en een saaie look om te toveren naar een glamoureus kapsel. Zelf zijn wij niet zo bedreven in het ‘vlechtjes leggen’, maar dankzij het Twist Secret van Babyliss kunnen we alsnog met vlechtjes pronken.


9bcfd398-6096-4b30-b9ea-8f3ded6d8f7a

In 3 simpele stappen kan je de leukste twists maken. Laat je fantasie de vrije loop en experimenteer met nieuwe kapsels en eindeloze creaties.

haar

Hoe gebruik je het?

In 3 gemakkelijke stappen maak je heel leuke twists in je haar:

1. Steek 2 lokken haar in elke roze knijper van de Twist Secret
2. Zet het toestel aan. Gebruik stand 1 (de knop naar boven schuiven) om de lokken haar afzonderlijk te laten draaien.
3. Gebruik vervolgens stand 2 (de knop naar onder schuiven) om de gedraaide plukjes haar te twisten. Dus de lokken in elkaar te draaien. En klaar!

handleiding

Resultaat

De getwiste lokken geven je kapsel net dat tikkeltje meer. Het is een handig stylingapparaat die gemakkelijk in gebruik is en snel werkt. Ideaal voor mensen die snel en gemakkelijk hun kapsel willen op pimpen. Zeg nu zelf dit is toch echt simpel. Je haar raakt zeker ook niet snel in de knoop. Nadeel is wel dat het apparaat op batterijen werkt.

Eens de vlechtjes klaar zijn kan het echte experimenteren beginnen. Wil je je haar ook voorzien van leuke accessoires? Experimenteer dan met de accessoires (sieraden en haarbanden) uit de verpakking voor de leukste creaties.

Twist Secret App

Doe kapselinspiratie op via de gratis Twist Secret App (iOS en Android) en deel ook jouw creaties! Het nieuwe schoonheidsplatform van Babyliss Paris om tips en tricks, kapseladvies en originel looks te delen.  Hier blijf je op de hoogte van alle niewtjes over de Twist Secret.  Bekijk er de BaByliss foto- & video tutorials. Je zelf kan ook foto’s en tutorials creëren met de app en delen met anderen. Creër voor elk moment een ander kapsel danzij het advies van professionals en gebruikers op Twist Secret.

 

  Twist Secret Babyliss : 39,90 euro – Accessoirekits: 14,90 euro