We kennen het allemaal wel. Je gel- of acrylnagels hebben een opfrisbeurt nodig en jij hebt net deze drukke werkweek geen tijd om een afspraak in te boeken. Of misschien zit je even krap bij kas en wacht je op pay day?

Een uitgroei charmant verhullen is makkelijker dan gedacht. Met deze tips kunnen je nagels er in ieder geval nog een week tegenaan.

The Diamond Fill

Klinkt duurder dan het is, maar voor dit noodmiddel ben je niet meer dan drie euro kwijt. Voor een diamond fill heb je namelijk alleen maar een zakje strasssteentjes nodig en een tubetje nagellijm. De diamandjes lijm je netjes naast elkaar in je uitgroei. Voila! Fresh nails zijn het resultaat.

Een nieuw lakje

Een andere optie is om de nagels, inclusief uitgroei, een ander kleurtje verf te geven. Zo lak je de uitgroei mee en valt hij minder op. Denk er ook altijd aan dat als je naar je nagelstyliste gaat je manicure in een nude kleur te nemen. Dan valt het uitgroei nog minder op dan wanneer je paarse nagels neemt.

Schitterende nagels

Oké, toegegeven: deze tip lijkt op de eerste tip, maar het verschil is dat je dit keer met glitters aan het werk gaat. Vul je uitgroei op met wat glitters en zorg ervoor dat het de uitgroei goed bedekt en er een overgang van glitters ontstaat.

 

Auteur: Yvonne Kuiken // Foto: Gettyimages