Stella McCartney kleedt de nieuwe Jaguar XE aan (mét superhelden!)

155

Op 29 september stelt Stella McCartney haar nieuwe collectie op de Parijse catwalk voor, maar een week daarvoor heeft de Britse ontwerper al de nieuwe Jaguar XE in een nieuw kleedje gestoken. Eentje met superhelden.

McCartney heeft de Jaguar aangekleed met de superheldenprint die ook in haar zomercollectie 2015 te zien zal zijn. De stunt is een onderdeel van een reeks Exhilarating FEEL XE-belevingen om de aankomst van de nieuwe Jaguar XE te vieren in Parijs. “Jaguar is een Brits merk met een zeer groot erfgoed en charme die ik al jaren bewonder”, zegt de ontwerpster. “Ik vond het leuk om mijn speelse superheldenprint aan te passen aan de XE en een gevoel van emancipatie toe te voegen aan zijn opwindend design. Ik kan bijna niet wachten om hem in de straten van Parijs te zien.”

De straten van Parijs zullen de enige ter wereld zijn waar de Superheroes Jaguars te zien zullen zijn.

Voor de officiële onthulling van de wagen is het wachten tot  het Autosalon van Parijs op 2 oktober, maar onderstaande foto kunnen wij alvast meegeven. Wat denk je? Geslaagd? Of toch liever een veilig metalic kleurtje?