Meet the Steps’ers: Caroline Bardyn

379

6 JUNI 2014 | Driewerf hoera! Steps blaast dit jaar 20 kaarsjes uit. En daarom stellen wij hier elke week iemand van het Steps-team voor. Wie zijn wij? Wat doen wij? In totaal 20 vragen voor de man/vrouw van de week. Want na 20 jaar mogen we elkaar toch wat beter leren kennen…

sb1_martine-caroline1_240214CAROLINE BARDYN

1. Wat doe jij bij Steps?
Ik ben account manager voor de Steps van Midden West-Vlaanderen, meer bepaald voor de regio Ieper-Poperinge en groot Tielt.

2. Waar hou jij je vooral mee bezig?
Ik begeleid bestaande én nieuwe klanten – hoofdzakelijk lifestylezaken – bij het bepalen van hun communicatiecampagnes. Dit gaat van imagebuilding tot actieverkoop, zowel via onze traditionele bladen als door online acties en events. Dan denk ik vooral aan onze Steps Shopping Days.

3. Hoe lang werk je al bij Steps?
Begin volgend jaar heb ik de eer en het genoegen om 20 jaar het gezicht van Steps binnen mijn regio te zijn!

4. Waar was jij 20 jaar geleden?
Thuis aan het genieten van mijn pasgeboren dochter en zesjarige zoon én me aan het voorbereiden op de job van mijn leven.

5. Wat herinner jij je nog van het jaar 1994?
1994 was ook het jaar van een intense huizenjacht! We hebben nogal wat panden afgelopen voor we ons droomhuis vonden.

6. Wat vind jij leuk aan Steps?
Alles, het is een trouwe weerspiegeling van wat er op lifestylegebied leeft en beweegt.

7. Heb je een lievelingsrubriek uit het magazine?
Niet bepaald! Er zijn zo veel leuke items. Ik lees wel altijd de interviews met personen die op dat moment brandend actueel zijn. Bij  de rubriek ‘Binnenkijken’ vind ik het boeiend om eens te zien hoe anderen wonen.

8. Welke man/vrouw wil jij wel eens op de cover zien?
Marion Cotillard, momenteel hét boegbeeld van de gebroeders Dardenne en een actrice met een enorme uitstraling! En de Deense acteur Mads Mikkelsen.

9. Wat is het eerste woord waar je aan denkt als je Steps hoort?
Mag het een slogan zijn? ‘Hét lifestyle magazine voor de betere zaak!’

10. Jouw meest memorabele moment bij Steps?
Steps bestaat dit jaar 20 jaar en ik heb hieraan mijn steentje bijgedragen.  Als dat niet memorabel is!

11. Wat is het succes van ons magazine?
Dat het magazine voortdurend in beweging is. Steps staat met beide voeten in de maatschappij en speelt in op alle nieuwe trends. We zijn trouwens met onze Steps Shopping Days ook enorm in het straatbeeld  aanwezig. Kortom: Steps is alomtegenwoordig!

12. Hoe zal Steps er in 2034 volgens jou uitzien?
Nog steeds haar eigenste zelf : ‘hip, trendy en actueel’ zowel in print als online.

13. Waar hoop jij tegen dan te zijn?
Gezellig thuis met partner genietend van de nieuwste Steps.

14. Wat doe je eigenlijk als je niet voor Steps werkt?
Ik ben een echte filmfreak dus pik ik wekelijks wel een film mee, een goed boek gaat er ook altijd in, net zoals  een boeiende fototentoonstelling.

15. Ben jij graag jarig?
Mmm, ik wil héél oud worden dus vind ik verjaren wel leuk.

16. Welk cadeau zou je graag eens krijgen?
Een weekje in één of ander meditatie-oord, liefst op een exotische locatie om helemaal ‘zen’ te worden. Ik zal misschien wel horendol worden van het nietsdoen maar ik wil het wel eens uitproberen. (lacht)

17. Zou jij nog eens twintig willen zijn?
Twintig niet, dertig wel! Dat was het begin van een topperiode in mijn leven!

18. En wat zou je dan (anders) doen?
Als twintiger zou ik proberen toch wat bewuster te leven en alle aangeboden kansen met beide handen te grijpen. Heb ik toen veel te weinig gedaan.

19. Waar kijk je dit jaar nog naar uit, behalve de verjaardag van Steps?
Mijn reis naar Cuba, veel gezellige uitjes in Belgenland met mijn man, leuke etentjes met  mijn kinderen en hun partner(s),  goede films en boeken,… Het geluk zit in de kleine dingen nietwaar?

20. En dan de belangrijke slotvraag: wat is jouw lievelingseten?
Ik heb geen speciale voorkeur. Ik lust eigenlijk alles, als het maar lekker klaargemaakt is! Ik sta open voor alles en zeker voor de wereldkeuken.