Meet the Steps’ers: Svea Bremers

284

9 MEI 2014 | Driewerf hoera! Steps blaast dit jaar 20 kaarsjes uit. En speciaal voor onze verjaardag stellen wij hier elke week iemand van het Steps-team voor. Wie zijn wij? Wat doen wij? In totaal 20 vragen voor de man/vrouw van de week. Want na 20 jaar mogen we elkaar toch wat beter leren kennen…

sveaSVEA BREMERS

1. Wat doe jij bij Steps?
Ik ben account manager in de regio Westkust – Middenkust en verkoop dus advertenties in Steps, maar ook in de andere gratis media van Roularta.

2. Waar hou jij je vooral mee bezig?
Het verkopen van advertenties, het begeleiden van mijn klanten in het besteden van hun publiciteitsbudget, klanten adviseren over de opmaak van hun publiciteit, het bijwonen van events en networkmeetings om zo nog meer potentiële klanten te leren kennen… En wij organiseren met team Oostende een aantal keer per jaar Steps Shopping Days in onze regio. Een hele boterham dus!

3. Hoe lang werk je al bij Steps?
Ik  werk nu ongeveer een anderhalf jaar bij Roularta en dus ook bij Steps.

4. Waar was jij 20 jaar geleden?
Toen zat ik nog in de kleuterklas!

5. Wat herinner jij je nog van het jaar 1994?
Eigenlijk niet zo veel. (lacht) Ik was pas vier jaar… Wat ik wel nog weet, is dat ik toen nog in Roeselare woonde, toevallig de thuisbasis van Roularta.

6. Wat vind jij leuk aan Steps?
De combinatie van leuke redactie over mode, lifestyle, reizen, culinair met de mooie advertenties. Ook de verhouding tussen  aantal pagina’s redactie en publiciteit is goed in dit magazine!

7. Heb je een lievelingsrubriek uit het magazine?
Vragenvuur vind ik altijd wel interessant.

8. Welke man/vrouw wil jij wel eens op de cover zien?
Ik ben altijd wel fan van het juninummer waar vaderdag centraal staat en er altijd een mooie man op de cover staat. Doe mij maar eens Louis Talpe. (Oeps! Toevallig is dat dit jaar niet het geval, nvdr.)

9. Wat is het eerste woord waar je aan denkt als je Steps hoort?
Lifestyle! De mix van mode, beauty, culinair, en reizen.

10. Jouw meest memorabele moment bij Steps?
Dat zullen dan toch onze Steps Shopping Days zijn. Die zijn het resultaat van enkele maanden hard werken en veel verkopen. Als het dan een geslaagde dag is, geeft dit veel voldoening.

11. Wat is het succes van ons magazine?
De leuke redactie maakt het voor mij een succesvol magazine. Ook speelt de juiste verhouding tussen publiciteit en redactie een grote rol in het succes van Steps.

12. Hoe zal Steps er in 2034 volgens jou uitzien?
Ik denk dat Steps nog altijd in print zal bestaan. Ook online zal het verder gegroeid zijn. Waarschijnlijk zal de look van het magazine wel veranderd zijn, want we moeten nu eenmaal mee met de tijd en in 20 jaar kan er veel veranderen.

13. Waar hoop jij tegen dan te zijn?
In 2034 hoop ik gelukkig getrouwd te zijn met mijn vriend en zou ik graag twee kindjes hebben. Ik zou dan 44 jaar zijn en hoop dan volop te kunnen genieten van het leven net zoals ik dat nu eigenlijk ook al doe. Ook hoop ik dat mijn partner en ik dan beiden nog gezond en fit zijn.

14. Wat doe je eigenlijk als je niet voor Steps werkt?
In mijn vrije tijd ga ik graag winkelen, lekker uiteten en aperitieven met vrienden, sporten, en aangezien ik bij Nieuwpoort woon, geniet ik met mooi weer graag van de zee en het strand.

15. Ben jij graag jarig?
Ja, heel graag! (lacht) Een aftelkalender maak ik de laatste jaren wel niet meer, maar ik kijk er toch altijd naar uit en probeer er een leuke dag van te maken.

16. Welk cadeau zou je graag eens krijgen?
Geef mij kleren, een mooie handtas, of een juweel en ik ben zeker tevreden! (lacht)

17. Zou jij nog eens twintig willen zijn?
Dan zou ik terug student zijn… Dat zou ik voor een weekje wel leuk vinden, maar ik ben toch ook blij dat ik nu werk en al wat verder sta in mijn leven.

18. En wat zou je dan (anders) doen?
Ik weet niet of ik iets anders zou doen. Ik ben blij met mijn leven zoals het is.

19. Waar kijk je dit jaar nog naar uit, behalve de verjaardag van Steps?
Ik ben onlangs verhuisd en verlang dus om deze zomer te kunnen genieten van mijn tuin en nieuwe huis. Ook verlang ik stiekem wel al naar het groot verlof om dan nog eens op reis te kunnen gaan naar Spanje.

20. En dan de belangrijke slotvraag: wat is jouw lievelingseten?
Met een lekkere spaghetti carbonara kan je mij altijd plezieren. En aangezien ik aan de zee woon, eet ik ook graag een lekker stukje verse vis!