De Australische Millie-Belle Diamond mag bijna 140.000 volgers op Instagram verwelkomen én heeft ze haar eigen modelabel. Ondertussen vinden we dat al lang niet meer bijzonder, maar Millie-Belle is amper 2 jaar oud en dat is wél verbazingwekkend. De kleine fashionista trekt binnenkort bovendien naar New York Fashion Week. Tja, en dat terwijl wij op die leeftijd onze Barbiepop nog niet eens deftig konden aankleden!

De peuter zal in februari meelopen in de Little Miss Aoki-show tijdens New York Fashion Week. “We hebben al met het label samengewerkt voor de jurk die Millie-Belle vorig jaar droeg tijdens haar eerste rode loper-event”, vertelde mama Schye Fox aan de Daily Mail Australië. “We konden het goed met elkaar vinden, en toen werden we gevraagd om naar New York te vliegen, om de show bij te wonen.”

Little Miss Aoki is de nieuwe lijn van het luxe kinderlabel Mischka Aoki, een beetje de Chanel en Gucci voor kinderen.

Voor een jurken van Mischka Aoki betaal je tot 50.000 dollar. De jurken uit de nieuwe Little Miss Aoki zijn iets goedkoper en variëren tussen de 380 dollar en 450 dollar. Het label haalde vorig jaar al de krantenkoppen door een jurk te creëren van 103.682 dollar; het kleedje was dan ook versierd met echte 24 karaats gouden bloemen en honderden Swarovski kristallen.

Millie-Belle heeft met haar opdracht dus al meteen een hoofdvogel afgeschoten. De kleine ster heeft overigens ook een eigen label:  MBD the Label, dat vooral stoere petten en jassen in de collectie heeft. Bedoeling is om die nog verder uit te breiden.

Tuurlijk lijkt dit allemaal heel erg leuk en glamoureus, maar we vragen ons toch af of Millie-Belle stiekem niet liever rustig met haar poppen zou willen spelen en met andere kinderen wil optrekken. Op haar Instagramaccount lijkt ze zich in elk geval wel goed te amuseren.

Dreamy faux fur coat from @designerkidzmelbourne who happen to have 30 % off their whole store right now! 👏🏻

A photo posted by Millie-Belle Diamond (@milliebellediamond) on

Faux fur @designerkidzmelbourne Kicks #adidas @hypedc Bandana & jeans @bardotjunior

A photo posted by Millie-Belle Diamond (@milliebellediamond) on

Testing out her new @louisvuitton ballet bag 💕 Tutu & ballet flats @blochau

A photo posted by Millie-Belle Diamond (@milliebellediamond) on