Wil je voor de eindejaarsfeesten graag een mooi gebruinde huid (omdat die feestjurk met open rug dan zoveel mooier oogt!) en moet dat vooral snel en gezond? Dan is het hoog tijd voor de zelfbruiner! 

De Minetan Self Tan Foams zijn wereldwijd de nummer 1 voor een gezonde gebruinde huid, het hele jaar door! De zelfbruinmousse van professionele salonkwaliteit is eenvoudig aan te brengen en geeft een natuurlijk, streepvrij resultaat. De formule is 100% natuurlijk en vegan, droogt snel en geeft al na 1 uur resultaat dankzij een hoog gehalte aan natuurlijke DHA.

Minetan beschikt over een ruim assortiment van verschillende bruintinten en zelfbruinfoams die daarbovenop ook de huid hydrateren en verzorgen.

Hoe te gebruiken?

Verdeel de mousse over het lichaam met behulp van de handschoen. Voor een gelijkmatige opname is het belangrijk dat het lichaam gescrubd en vrij is van parfum. Breng body lotion aan op droge plekken zoals ellebogen en hielen. Je zal merken dat de mousse snel inwerkt in de huid. Na het aanbrengen, kan je loszittende kledij aantrekken. Spoel na minimaal 1 uur het lichaam af met lauwwarm water. Wens je een donkerder, intenser resultaat: douche pas na 2 of 3 uur.

Minetan is verkrijgbaar bij Galeria Inno. Info: www.minetan.eu

Wedstrijd!

Wij mogen 10 Minetan pakketten t.w.v. 44,95 euro/pakket wegschenken. Deelnemen? Vul onderstaand formulier in en geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met 7 december. Succes!

Wedstrijdvraag: Na hoeveel tijd zie je bij het gebruik van deze zelfbruinmousse al resultaat?