Op schoot bij Mister Steps

62

16 MEI 2013 | Jarenlang zat hij stof te vergaren op de redactie… Maar deze zomer komt hij letterlijk uit de kast: Mister Steps, onze stoere teddybeer! Op zijn Facebook-pagina mag ons huisdier loos gaan en à volonté likes verzamelen. Onze huisstagiaire Lisa kreeg – na zachte dwang – een exclusief interview met deze Very Important Bear. Miauwkes!

foto
Hallookes Mister Steps, hoe gaat ie?
Bèregoed! En met jou, baby?

Alles bon. Het was alleen wat schrikken toen jij hier plots opdook… Uit welk hol kom jij gekropen?
Ik zit al jàren in de kast hier, bij de Steps’en van 2003. Ik kan ze al allemaal van buiten! Wist je dat bont toen in de mode was?!

Serieus? Hoe erg voor teddyberen met zo’n zacht velleke gelijk gij… Maar euh, hoe komt het eigenlijk dat jij hier nu plots dé man bent?
Wel, eind mei verschijnt de laatste Steps van het voorjaar. Bij het begin van de Grote Vakantie is er dan nog wel een Kustspecial, maar voor de rest zitten ze hier gewoon met hun vingers te draaien… Ik moet de lezers en fans van Steps dus wat entertainen en bezighouden tot begin september. SO READY FOR THIS!!!

En hoe ga je dat doen?
Ik ga op stap, doe dagtrips, test de zomerse dingen des levens… en zo geef ik ontelbare tips aan mensen die niet weten waar gekropen deze zomer. EN… Ik mag ook dingen weggeven! Maar in mijn contract staat dat ik daarover nog niets mag vertellen, baby.

Okay, okay. Over jouw looks dan. Je ziet er wel nog goed uit voor een beer die al jaren in de kast zit.
Zwijgt! Ik moest van onze uitgever nog speciaal naar de schoonheidsspecialist om al dat stof uit mijn berenvacht te krijgen. Ik heb nu ook lenzen en ik kreeg een outfit die past bij de zomer. Looking good hé, baby! Zin om met mij de zomer in te zetten deze avond? Hé? Hé?

Dat zien we nog wel. Eerst mijn originele slotvraag: Wat zijn je hobby’s?
Uitgaan, mijn moto – ik droom van een Harley! -, Jupiler drinken, Duvel degusteren, lekker eten, vrouwen en vooral knuffelen!

Je bent dan ook een superzachte teddybeer…
Als je dat maar weet, baby. De redactrices van Steps kunnen niet van mij blijven. Maar dat vind ik niet erg hoor, dames!

Wou je nog iets kwijt aan de Grote Mensen Wereld?
Bij 1000 fans doe ik een striptease!!!

Oh God…

Like Mister Steps op Facebook en geniet een zomer lang van zijn uitspattingen: www.facebook.com/MisterSteps.