Roze. Het is dé kleur die we deze zomer allemaal zouden moeten dragen. Tenminste als we de trends willen volgen. Maar wie zegt dat roze enkel leuk is om te dragen? Hieronder vind je een hoop inspiratie om die felle kleur ook in je huis te verwerken.

1. Less is more

Je hoeft het niet altijd heel groots te zien. Hier en daar een kleinte roze toets en je huis ziet er meteen een pak gezelliger uit.

Zwart wit foto's: Foto 1.  –  Foto 2.  –  Foto 3.

2. Meubelstukken

Voor sommige is het al té gedurfd, anderen vinden het GE-WEL-DIG. Een roze meubelstuk kan een echt statement piece zijn in jouw interieur. Wij zijn alvast fan!Foto 1.  –  Foto 2. –  Foto 3.

3. Op de muren

Roze op de muren vinden de meesten niet zo’n gek idee. Tenslotte hebben we waarschijnlijk vroeger allemaal een roze kamer gehad. Daar zijn we nu natuurlijk al wel uitgegroeid. Alhoewel? Een roze accentmuur straalt warmte en rust uit. Ideaal dus voor de woonkamer of de slaapkamer.Foto 1.  –  Foto 2.  –  Foto 3.

4. Groots, grootser, grootst

Ben je nu echt een enorme pinklover, dan kan je nog een stapje verder gaan. Wat dacht je van een volledige roze kamer, een roze voordeur of een roze huis?


Foto 1.  –  Foto 2.  –  Foto 3.