Modieus door weer en wind (én als de zon schijnt!)

341

27 MAART 2014 | Mooi weer vandaag en toch zouden we het niet eens zo erg vinden als er al eens een buitje valt. Waarom? Omdat we dan een mooi excuus hebben om onze Miss Juliette-laarsjes boven te halen. 

Laarzen zijn de perfecte oplossing tegen regenweer, maar jammer genoeg zijn ze niet het meest elegante schoeisel en zijn ze allesbehalve fashionable. Maar, dat geldt niet voor de Miss Juliette-laarzen van Aigle.

De laars heeft een hoge hak, waardoor je er nog steeds chic en vrouwelijk uitziet. Het ontwerp is dan wel geïnspireerd op een model uit de jaren ’70, maar de laars is nu nog steeds een echte must have. Je kan het bij zowat elke outfit dragen zonder er lomp uit te zien.

Er zijn drie verschillende modellen in de Miss Juliette-collectie: een ‘bottillon’ enkellaarsje, eentje met veters en de klassieke variant.

Aigle_Miss Juliette Bottillon Liberty_120_ Aigle_Miss Juliette Lacets Carmin_Sable_100_ Aigle_Miss Juliette Sable_Bubblegum_100_

Met deze laarzen aan mijn voeten wil ik gerust door elke regenbui trotseren. En eerlijk gezegd: ik draag ze ook gewoon als de zon schijnt! Wat denk jij ervan?

Marlies Strubbe