Fijn nieuws in deze moeilijke tijden. De start-up Moodlab heeft zijn eigen magazine uit: Mind & Body News. Een vat vol informatie over ‘Selfness’ en de ‘Natural way to Happiness’.

MOODLAB bv is een start-up met 50 jaar ervaring, want het bedrijf  is geboren uit een jarenlange overtuiging en ervaring in de ‘natural health’-producten van Katrien Mylle & Johan Picard. Hun doel  is ondersteuning brengen voor de mensen die een mentale dip hebben zoals bijvoorbeeld burn-out,  depressie, stress, angst, moedeloosheid, slapeloosheid.

In onze nieuwe wereld is de druk hoog en niet iedereen kan hiermee om. Een hoge druk op het werk, druk sociaal leven,  alom prikkels van social media … en dan is er plots ook de coronacrisis.

Pure voedingssupplementen

Eén van de missies is het brengen van pure voedingssupplementen. Geen mysterieuze ingrediënten maar pure planten, met een wetenschappelijk onderbouwde werking. Er zijn bewust geen synthetische vitamines of mineralen aan toegevoegd: alles is 100% natuurlijk en vegan.

Er wordt samen gewerkt met deskundigen zoals psychologen, therapeuten, burn-out coaches, apotheken en natuurwinkels.

Omdat ze de problematiek rond het mentaal welzijn toegankelijk en bespreekbaar willen maken, brengen ze, ondanks een intens zware periode voor investeerders, het eerste gratis magazine uit op 300.000 exemplaren in Vlaanderen : MIND & BODY news.

Your natural way to happiness!

Via deze link kan je het magazine raadplegen. Ontdek meer via de website van Moodlab.