Graag langer genieten van de zomerse dagen? Dan zijn de wintercruises van MSC Cruises op de Middellandse Zee, in de Arabische Emiraten of in de Caraïben de perfecte oplossing. Het is de ideale winterbreak voor wie wil ontsnappen aan de koudste periode van het jaar! En goed nieuws, je kan nu al voordelig jouw wintercruise boeken.

1. Arabische Emiraten, een upcoming bestemming

De Arabische Emiraten zijn een van de warmste delen van de planeet. Het hoeft dan ook niet verbazen dat wintercruises in deze regio in stijgende lijn zitten. Je hebt verschillende mogelijkheden om hier te genieten: aan boord in Abu Dhabi (via een vlucht naar Dubai zaterdagavond) voor een cruise van 7 dagen. Een andere optie is een cruise aan boord van de MSC Liria, een weelderig vaartuig waar een waar gevoel van ruimte heerst: neem een vlucht tot Dubai en stap aan boord voor een reis van 11 nachten naar de Emiraten of voor 14 nachten naar India. Dankzij de aanbieding heb je een cabine met zicht op zee of een balkon en een vlucht heen-terug voor slechts 299 euro! De prijs van de vlucht, die uitgevoerd wordt door de bekende maatschappij Emirates, ligt daardoor ruim de helft lager dan de normale prijs!

2. De Caraïben, een exotische droombestemming

Mag het wat exotischer? Dan kan je naar de Caraïben. De cruise brengt je langs Cuba, Jamaica, de Kaaimaneilanden … Ook hier is de prijs van de vlucht gehalveerd: een vlucht naar Miami of Havana kost slechts 299 euro H/T! De promotie is eveneens geldig op een cabine met zicht op zee of een balkon. Twee excursies ‘People-to-People’ zijn eveneens aangeboden!

3. De Middellandse Zee, een ideale kortbijvakantie

Voor wie het liever dichter bij huis zoekt, biedt MSC Cruises een cruise op de Middellandse Zee met vertrek uit Genua, Marseille, Civitavecchia of Barcelona. De promotie is geldig op een cabine met zicht of zee of een balkon en met een onklopbare prijs voor de vlucht: je betaalt slechts 99 euro H/T! Goed om te weten: de cruises aan boord van de Meraviglia zijn inclusief een forfait voor ‘Circque de Soleil at Sea Cocktail & Show’. Daardoor geniet je van een spektakel op maat gemaakt voor de gasten van het schip!

Alle info: www.msccruises.be

(advertorial)