Stem voor jouw favoriete TV-programma

374

6 MAART 2014 | Tv-addicts en BV-spotters zitten op 15 maart ongetwijfeld gekluisterd in de zetel voor het grootste televisiefeest van het jaar. Tijdens een live uitgezonden galashow worden dé tv-programma’s en -gezichten van 2013 beloond met een Televisie Ster. Wie de award voor het populairste tv-programma en tv-persoonlijkheid van 2013 mee naar huis neemt, ligt in jouw handen…

De Nacht van de Vlaamse Televisiesterren is een initiatief van de Vlaamse Televisie Academie, een onafhankelijke organisatie die openstaat voor iedereen die in de televisiesector actief is. Met de Televisie Sterren belonen zij de beste tv-programma’s en opmerkelijkste tv-figuren van het afgelopen jaar. Uiteraard gaat dat gepaard met een grootse galashow die – wat had je anders gedacht – ook live uitgezonden wordt, dit jaar is dit op VIER. Kobe Ilsen, Francesca Vanthielen en Evy Gruyaert leiden de uitreiking dit jaar in goede banen.

Voor 13 van de 15 categorieën mogen de mensen uit de televiesector hun zegje doen. Bij de overige twee, die van populairste tv-programma en tv-persoonlijkheid, heeft het publiek – jij dus – het voor het zeggen. Tot donderdagavond 13 maart kan je online stemmen op de website van de Vlaamse Televisie Sterren maar ook tijdens de live-uitzending kan je nog stemmen via sms, televoting of de rode knop.

En de genomineerden zijn…
Populairste Televisieprogramma: Eigen Kweek – De Slimste Mens Ter Wereld – Safety First – Thuis
Populairste Televisiepersoonlijkheid: Jeroen Meus – Matteo Simoni – Nathalie Meskens – Tom Waes

Onze favorieten zijn…
Eigen Kweek (verfrissend en dát taaltje) en Nathalie Meskens (schitterend in Danni Lowinski en Connie & Clyde). Het programma ‘Tegen de Sterren Op’ is alleszins ook fan van Eigen Kweek. Kijk maar!


(Zalig hé?! Ga nu dus maar vlug stemmen voor Eigen Kweek ;-))

Nacht van de Vlaamse TV-Sterren - Kobe Ilsen - Evy Gruyaert - Francesca Vanthielen

Kobe Ilsen, Francesca Vanthielen en Evy Gruyaert delen Sterren uit. (Beeld VIER)

De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren, 15 maart in het Ethias Theater in Hasselt en op VIER, vanaf 20.20 uur.

Isabel Deraedt