Liefde is… nail art om bij weg te smelten

409

Nail art is hip en hot en perfect om een subtiele (of niet zo subtiele) liefdesboodschap te verkondigen. Ziehier hoe je met de nagellakken van Faby liefdevolle designs op je nagels kunt toveren. Aan de slag!

 

Red heart nail art

Heel trendy en volop gespot op de catwalk: de negative space nail art!

Nail Art Valentine FABY_Trendy (1)

Deze trend pas je als volgt toe: Vijl je nagels ovaalvormig. Breng hierna een verzorgende glanzende base coat aan op je nagels (vb: Faby Nourish Base Coat) en vervolledig deze look door met Faby’s Look at me baby! -hartjes te tekenen op je nageluiteinde.

lookatmePanorama

 

 

Girly

Ga voor een girly manicure met Faby’s Valentina’s day (hoe toepasselijk!). Lak je nagels met deze paars-roze kleur. Je accentnagel geef je een witte laag met
Sugarful en voorzie je nadien van een schattig hartje.

Nail Art Valentine FABY_Girly

 

girlyPanorama

Gewaagd niet-traditioneel

Geen vanzelfsprekende combinatie, rood en roze. Maar in deze nail art heel leuk én toepasselijk voor Valentijn!

Deze alternatieve French manicure kan je verkrijgen met Faby’s Hold my hand en I’m not lullaby! Lak je het roze randje breder, dan krijg je een geslaagde color block nail art!

Nail Art Valentine FABY_gewaagd_niet-traditioneel (1)

gewaagdPanorama

Of wat dacht je van deze hartvormige ombré? Begin met een eerste laag over je volledige nagel in een rozige nude-kleur zoals Faby’s Yet another pink.

Nail Art Valentine FABY_gewaagd_niet-traditioneel (2)

Je tweede laag begin je wat lager in hartvorm met Faby’s Not to miss a trick. De laatste laag is een rode, zoals Faby’s Red , en volgt de vorm van de vorige laag. Eindigen doe je uiteraard met een top coat (Faby’s Top Coat Fast Dry) zodat deze nail art mooi wordt afgewerkt.

yetanotherinkennotomissatrickPanorama

 

 

Stoer én romantisch

Is rood of roze niet jouw ding of té typisch Valentijn? Kies dan voor een alternatievere kleur.

Nail Art Valentine FABY_Stoer_en_romantisch

Ga bijvoorbeeld voor stoere grijstinten die ook heel mooi classy kunnen ogen. Ga voor deze nail art met Faby’s Black is black en Rain on the Tower of London. Met de negative space accentnagels is dit bovendien ook heel trendy. Op je accentnagel breng je een verzorgende glanzende base coat aan (vb: Faby Nourish Base Coat) en teken je het figuurtje met behulp van tape en een dotting tool.

stoerromantischPanorama

Classic Beauty

Toch liever een klassieke beauty-look? Ga dan voor Faby’s klassiek rode nagellak Passport for my Heart. De LBD van de nagellakken en prachtig romantisch bij
dieprode lippen op jouw Valentijnsdate.

Faby's Red_Classic_beauty

 

www.fabynails.be