Niet te missen: #MODEinOOSTENDE

191

Fashionista’s aller lande… ga naar Oostende! Tijdens het shoppingweekend van 22 en 23 augustus staat de Stad aan Zee helemaal in het teken van mode, taste en lifestyle. Voor de tweede editie van het mode-event #MODEinOOSTENDE zetten Toerisme Oostende & Belmodo.tv opnieuw de leukste adresjes in de kijker.

Krijg stijladvies van Joy Anna Thielemans, drink gezellig een koffie met Dries & Yuri van Wasbar of ontdek de coolste spots met blogster Elisabeth Ouni. Via de Belmodo website kan iedereen zich inschrijven en kunnen enkele happy few een persoonlijke tour met deze verschillende Oostende lovers winnen. Het zorgvuldig uitgekozen parcours kan je vinden in het #MODEinOOSTENDE inspired by Belmodo.tv magazine dat deze zomer gratis aan de kust verdeeld wordt.

Tijdens deze tweede editie trekt #MODEinOOSTENDE bovendien de Belgische kaart en haalt tal van designers van het binnenland naar de kust voor enkele unieke samenwerkingen. Verwacht je aan inspirerende etalages, pop-up shops en tal van Belgian corners in alle #MODEinOOSTENDE winkels. Tijdens het shoppingweekend haalt o.a. Jansseune Interieur de befaamde LC4 Le Corbusier ligstoel in Louis Vuitton-leder speciaal terug naar België. Het designitem is namelijk vervaardigd in een Belgisch atelier. Bij Lily kan je terecht voor een pop-up van het zonnebrillen- en horlogemerk Komono, in L’Oxygène vind je een photowall van Julia June en de Belgische ontwerpster Annemie Verbeke komt naar Vitrine Lulu Store. De ladies achter het label Mooiloop kan je ontmoeten bij Damesboetiek El. Frédéric Rozier brengt de LostNFound collectie naar White Interiors & many more.

Het volledige weekend verwennen alle deelnemende winkels hun klanten met een glaasje, stylingadvies, dj’s, modeshows, kortingen en goodies. Voor deze late night shopping blijven hun shoppingdeuren op zaterdag openstaan tot 21u.  Een overzicht van de deelnemende shops, restaurants, koffiebars en logies vind je terug op www.belmodo.tv/modeinoostende.

Tijdens #MODEinOOSTENDE wordt er ook gedanst & gefeest in Oostende. In Kursaal Oostende vindt met Poplife een groot feest plaats dat in het teken zal staan van het mode-event. Een vaste waarde in het Vlaamse partycircuit. Ook het partyconcept Goodlife zakt voor de allereerste keer af naar Oostende en zorgt voor een exclusief ‘invitation-only’ networkevent bij Galerie Beausite.

Voor meer info surf je naar: www.belmodo.tv/modeinoostende