Niet te missen! Onze drie favoriete artikels uit de nieuwe Steps

81

Dit weekend wordt de nieuwe Steps op de wereld los gelaten. Wij vroegen Onze Man zijn drie favoriete artikels bekend te maken. Kill your darlings, baas!

Oké, ik mag dus drie artikels aanraden uit Steps. Een column is geen artikel, dus kan ik misschien beginnen met onze maandelijkse afsluiter aan te prijzen. Kelly (of was het Lilith?), soit, de beste columniste uit de Vlaamse Velden heeft een moestuin van 25 centimeter lang en dat is nogal wat, jongens. Gaat dat lezen!

Maar goed, jullie vroegen artikels? Jullie krijgen het interview met Claudia Van Avermaet. Dé topper van deze Steps – al bloggen we het zelf. Claudia ken je misschien van Greg, haar koersende broer. Wij ontdekten deze powervrouw op Instagram en vonden haar meteen drie pagina’s waard. En nog altijd geen spijt van!

Mijn persoonlijke nummer twee dan. Wel, hou het nog even geheim, maar deze jongen wordt 33 en is (samen met mede 32’er Karl) al twee jaar bezig aan de voorbereiding van de Jezus Christ Super Party. We hadden graag de blonde God Regi uitgenodigd, maar die valt net buiten ons budget. Hoeveel het kost om een BV op jouw feestje te krijgen, dat leer je deze maand in Steps. (En als je het echt wil weten: Regi en Linda komen voor 18.500 euro.)

Nog eentje om het af te leren? Aanrader nummer drie is het interview met Tom Helsen. Onze journaliste dook met hem in bed en mocht hem dus alles vragen. Daarom weet ik nu eindelijk waarom die o zo talentvolle artiest zo’n onnozelaar is op Twitter. En je hebt groot gelijk Tom. Ik volg je. (Letterlijk.) Tweet zo voort!

Wie niet kan wachten tot hij/zij z’n persoonlijk exemplaar te pakken heeft… hier kan je de nieuwe Steps al online lezen. Veel leesplezier en laat ons zeker joúw favorieten weten!