Niet te missen: Sunday Shopday

107

Zin in een dagje fun en shopping? Duizenden winkels in 305 steden en gemeenten zetten komende zondag 4 oktober namelijk hun deuren open voor de tweede Sunday Shopday.  Naast de fun van het shoppen geniet je ook van héél wat leuke acties en evenementen. Jij bent toch ook van de partij?

 

logo-sundayshopdayComeos, de federatie voor handel en diensten, wil iedereen zondag een onvergetelijke shopdag te bezorgen. De eerste editie vorig jaar was meteen een schot in de roos: 165 steden en gemeenten verleenden de toestemming om de winkeldeuren op zondag te openen, en duizenden winkels deden dat ook effectief.

Alle redenen dus om op het elan door te gaan, en komende zondag 4 oktober de tweede editie van Sunday Shopday plaats te laten vinden. Liefst 305 steden en gemeenten nemen dit keer deel – dat is bijna een verdubbeling. Er valt héél wat te beleven, van springkastelen en modeshows tot leuke acties of zelfs toffe wedstrijden!

Benieuwd welke winkels er in jouw regio deelnemen en wat er allemaal te beleven valt? Neem dan zeker een kijkje op de website van Sunday Shopday. Je vindt er een schat aan informatie. Happy shopping!