In de docklands van Gent dobbert de ark van Noah: een lunch & late-night aperobar op het water. Aan boord word je getrakteerd op huisgemaakt lekkers en een panoramisch uitzicht op het Handelsdok, dat zich uitstrekt van de Muide tot de Dampoort. The perfect hideout voor dromers, loners en romantici. Laat maar komen, die zondvloed!

Bij Noah zoek je de rust op. Je vindt er een terugtrekplekje voor één of twee of schuift mee aan de table commune. Terwijl het er ’s zomers nog vaak alle hens aan dek is, is het op winterse dagen des te gezelliger onderduiken aan boord. Uiteraard kunnen echte matrozen er het jaar rond kaaienwaaien bovendeks, bij een houtvuur met dekentjes.

De lunchboot werd omgebouwd door woonbootbewoners Sigrid Hubloux en Inge Staelens. Samen met hun team ontvangen de interieurarchitecte en voormalig tv-regisseur je als vriend aan huis.

Winterformule

Noah vaart mee op het ritme van de seizoenen en beidt tot eind april een winterformule gaan; je kunt er op maandag tot woensdag terecht van 11u30 tot 17u00 voor je lichte lunch, koffie en taart. Op donderdag en vrijdag kan je daarna ook nog tot 22u aansluiten voor een afterwork apero met hapjes. Al draait de muziek door tot na twaalven.

Vanaf mei is de tijd rijp om weer aan dek te gaan en komt er een lentewissel.

Coffee & apero

Geroosterde zoete aardappel, kerstomaat, sugarsnaps, verse mieriksworteldille- dressing, gekruide gehaktballetjes… Het kan niet op. Aan het saladebuffet van het 
huis mag er schaamteloos worden opgeschept. Een andere vaste waarde op de kaart zijn de croques met kwinkslag, zoals de zuurdesemvariant met blauwe kaas. Handen warmen kan met een kom soep of pasta. En voor uitblinkers als de Berloumi (alternatief voor haloumi) en de groententaartjes wordt bij de buren aangeklopt. Een gevarieerde kaart die focust op vers en gezond!

Work & play

Mobiele werkers zijn altijd welkom aan boord: free wifi en zoete pauzes gegarandeerd! Wie wil kan Noah ook lekker voor zichzelf houden. In het weekend en op maandag- dinsdag en woensdagavond kan je de boot boeken met vrienden, collega’s of speciale gasten. E

Noahn Handelsdokkaai 3 Achter het postgebouw – 9000 Gent
Reservaties: 09 223 66 89