Vergeet de vertrouwde zwarte en bruine mascara: Giorgio Armani Beauty pakt uit met een nieuwe mascarakleur waarmee je beslist alle blikken naar je toe trekt. Het beautylabel lanceert namelijk een rode mascara, jawel! En dat het er heel mooi uitziet, bewijzen onderstaande foto’s.

Dat Giorgio Armani Beauty soms durft uit te pakken met bijzondere looks, wisten we al langer. Maar toen het bericht over deze nieuwigheid in onze mailbox belandde, moesten we toch twee keer kijken: rode mascara!

 

De rode mascara werd voor het eerst geïntroduceerd op de catwalk en vindt nu zijn weg naar het grote publiek.

eccentrico_bts_beauty1

De rode mascara vindt je in de nieuwe Eccentrico Mascara-collectie van Giorgio Armani Beauty. Deze lijn valt niet alleen vanwege de aparte kleuren, maar ook omdat de mascara’s een nieuw ingrediënt bevatten: een soort gel waardoor je de mascara beter kunt aanbrengen en die voor meer volume van de wimpers zorgt. Aanbrengen is makkelijk (ook dankzij het speciaal ontworpen borsteltje), en de mascara blijft ook bijzonder lang zitten. Handig is ook dat je de mascara makkelijk en snel kunt verwijderen, zonder eindeloos te moeten wrijven aan je ogen! Behalve het klassieke bruin en zwart komt deze mascara dus ook in het rood en in blauw (voor die vintage look). En het is even wennen, maar we vinden de rode look heel erg geslaagd. Perfect voor een avondje uit!

eccentricobeauty_visual1

 

Tip: wil je ook rode mascara proberen, hou dan de rest van je make-up sober en kies voor nude-tinten op de ogen en lippen.

De Giorgio Armanic Beauty Mascara Eccentrico zal verkrijgbaar zijn vanaf augustus en kost 36 euro. Verkrijgbaar bij onder andere bij parfuma.com en Galeria Inno’s in Brussel (Nieuwstraat, Louizalaan en Woluwe Shoppingcenter).

Wat denken jullie? Zin om ook rode mascara te proberen, of toch liever het vertrouwde bruin en zwart?