Sneakers zullen nog wel een lange tijd hot & happening zijn, en dat heeft wellicht ook te maken met al die héél erg knappe modellen die op de markt blijven komen. Zo zijn er de nieuwe sneakers van Nike in samenwerking met Liberty: wat ons betreft de mooiste sneakers ooit.

De collectie NikeCourt x Liberty doet helemaal aan Britse zomers denken: gras (de tennisbaan!) en schitterende bloemen. De sneakers zijn versierd met een met de hand geschilderde bloemenlandschap, geïnspireerd door de botanische tekeningen uit het Liberty-archief.

Liberty-Edited-LR-15_originalDe volledige NikeCourt x Liberty-lijn bevat in totaal 6 klassieke Nike silhouetten: de NikeCourt Tennis Classic (die de collectie aanvoert), de Air Zoom Vapor 9.5, Air Max 1, Air Rift, Benassi Slide en de Cortez.

Liberty-Edited-LR-6_original Liberty-Edited-LR-4_original Liberty-Edited-LR-2_original NikeCourtxLiberty_Tennis_Classic_3_original NikeCourtxLiberty_Tennis_Classic_2_original NikeCourtxLiberty_Tennis_Classic_1_originalLiberty-Edited-LR-11_original Liberty-Edited-LR-9_original

Te koop vanaf 16 juni via liberty.co.uk en in de Liberty London-shops. Vanaf 25 juni ook verkrijgbaar op nike.com, in de Nike-stores en bij retailers.