Nintendo’s Mario en Luigi zijn nog altijd razend populair. Wie dacht dat Mario en Luigi enkel in een videogame thuishoren, heeft het mis. Het kledingmerk Levi’s heeft voor jullie (en niet alleen de superfans) iets in petto. Samen met Nintendo’s Super Mario brengen ze namelijk hun nieuwste collectie uit die vanaf 1 april verkrijgbaar is.

Levi’s® x Super Mario™, zo zal de nieuwe collectie heten. Het is een op streetwear geïnspireerde collectie van denim, tees, hoodies en accessoires die gekenmerkt wordt door heldere, felle kleuren en grafische elementen met fans hun favoriete personages zoals Mario, Luigi, Yoshi en Princess Peach.

Aandacht voor details

De combinatie van retro schattigheid, gevoel voor humor en plezier zijn de inspiratiebron geweest voor deze nieuwe collectie. De collectie is dan ook te kenmerken aan onder andere de kleurrijke champignons en sterretjes die op de Levi’s®-back patches en de Levi’s®-tabs met een vintage videogame geïnspireerd lettertype zichtbaar zijn.

Daarnaast werden de broeksknopen gehuld in rood, blauw, groen en geel en is de 501® ’93 Straight jeans voorzien van een speciale ‘POWER UP’ naadlijn op de zoom en een print van Mario zelf die rond de binnenste tailleband loopt.

De collectie is vanaf 1 april verkrijgbaar in de Levi’s winkels en op www.Levi.com.

Foto’s: Levi’s