Noa Neal verloofd met haar Philippe

492
Noa Neal is verloofd

Zangeres en presentatrice Noa Neal vertrok deze zomer op vakantie met haar vriend Philippe en kwam verloofd terug. “Dit voelt echt fantastisch. Philippe is de man van mijn leven. Alles met hem voelt zo vertrouwd aan”, glundert ze.

Noa en haar vriend Philippe zijn sinds begin dit jaar samen maar kennen elkaar al ruim dertien jaar. “We wisten al wel langer dat we elkaar stiekem leuk vonden. Plots waren we beiden single en sloeg de vonk snel over. Alles viel op zijn plaats, het gevoel dat het altijd zo had moeten zijn, en dat is heerlijk.”

Romantiek

Hoewel het huwelijksaanzoek haar verraste, was er toch al een licht buikgevoel bij Noa dat het wel eens zou kunnen komen. “Philippe had me ooit eens gezegd dat, moest de dag ooit komen dat hij zijn droomvrouw ten huwelijk zou vragen, dat hij dit het liefst zou doen in Port-Cros, een prachtig eilandje aan de Cote d’Azur.” Toen hij zei dat hij deze zomer naar Frankrijk wilde trekken en mij het eiland wilde laten zien, ging er een klein belletje af”, lacht Noa. De dag van het aanzoek was heel romantisch. “Philippe had een bootje gehuurd waarmee we ’s ochtends rond het eiland zijn gevaren. Port-Cros is een heel klein eilandje met twaalf inwoners. We wandelden romantisch met twee door het natuurreservaat en genoten van het schitterende uitzicht. Aan het kasteeltje bovenaan het eiland zei hij dat hij hoopte dat ik zijn vrouw zou willen worden. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar.”

Meisjesdroom

Voor Noa was het een meisjesdroom die werkelijkheid werd. “Ik droomde er altijd al van om te trouwen in een wit kleed, sprookjesachtig in een soort van Disney-vibe. Het is helemaal gegaan zoals ik het me ooit ingebeeld had, maar dan in een 2021-jasje.” De verrassing was overigens helemaal compleet toen Noa met Philippe weer naar de haven terugkeerde. “Hij had geregeld dat onze ouders ook naar het eiland waren gekomen. We zijn samen gaan eten om op ons huwelijk en de toekomst te klinken.”

Op het strand

Het koppel hoopt volgend jaar tegen dezomer te trouwen. “We zijn allebei zomerkindjes en houden van de zee. We hebben allebei een grote connectie met Frankrijk – Philippe zijn papa woont daar ook – en hopen daarom in het zuiden te trouwen. Op een strand, met het zand tussen onze voeten.” Verder weg wil Noa liever niet. “Op zo’n grote dag wil ik er graag al mijn naasten bij. In Frankrijk moet dat zeker lukken. We zijn intussen al een paar locaties gaan bekijken en in september gaan we opnieuw naar daar om knopen door te hakken.”

De jurk

Over de keuze van de jurk hoeft Noa niet lang te twijfelen. “Toen ik bekendmaakte dat  Philippe en ik ons verloofd hadden, kreeg ik meteen een berichtje van Nicky Vankets met de vraag wanneer ik wilde komen passen”, glimlacht Noa. “Zijn ontwerpen zijn helemaal mijn ding: romantisch, sexy, stoer én vrouwelijk tegelijk. Ik weet zeker dat hij een prachtige jurk voor mijn huwelijk zal maken.”

Auteur: Valerie De Groodt / Bron: www.instagram.com/noaneal