Passende kleuren kiezen is voor veel vrouwen een dilemma. Wat in de paskamer op een gedurfde combinatie leek, blijkt thuis vaak de zoveelste miskoop te zijn. Het is dan ook geen verrassing dat 1 op 3 vrouwen meer kleur wil dragen, maar dat niet durft. Dankzij My Color Passport is dat verleden tijd.

De juiste kleurencombinaties kiezen is geen sinecure: 2 op 3 vrouwen laten zich dan ook adviseren door familie, vrienden of winkelbediende tijdens het shoppen. Toch is meer dan de helft niet zeker van de kleurenkeuze. Het resultaat? We dragen meestal dezelfde kleuren.

Maar dat moet nu niet meer: het project My Color Passport is voortaan de ideale gps als over kleur gaat. Je krijgt een professionele kleurenanalyse, een gepersonaliseerd kleurenpaspoort, een app en een online trendmagazine waardoor je nooit meer moet twijfelen aan je outfit.

My+Color+Passport+app 2Hoe werkt het?

Eerst breng je een bezoek aan een professionele My Color Passport expert voor een persoonlijke kleurenanalyse. De kleur van de huid, ogen, haar en persoonlijke smaak: er wordt met alles rekening gehouden. Het resultaat is je paspoort met persoonlijke kleurenwaaier en -combinaties. Op basis van je paspoort kan je eindeloos de juiste kleuren combineren.

Daarnaast krijg je ook toegang tot de My Color Passport-app, die je feilloos gidst door een onuitputtelijke (persoonlijke) kleurenwereld. En elk seizoen krijg je een digitaal trendmagazine met kleurenadvies. Tenslotte verschijnt er op de blog ook dagelijks kleurennieuws.

Aan inspiratie zal je alvast geen gebrek hebben!

My+Color+Passport

My Color Passport is verkrijgbaar bij een selectie van ICI PARIS XL-winkels aan de prijs van €29,90.

 

Foto’s: iStock en My Color Passport