Smoorverliefd op een paar killer shoes, maar na vijf minuten al ondraaglijke pijn aan de voeten? We’ve all been there! Met deze 6 tips zijn pijnlijke voeten voltooid verleden tijd!

 

1. Kruis je schoenlinten

Snel pijn aan je voeten in je favoriete paar sneakers? Al eens geprobeerd om je schoenveters te kruisen? Zo heeft je voet veel meer ruimte in je schoen.

2. Stretchen met natte kousen

Ook voor schoenen die nét iets te strak zitten, is er een makkelijk trucje. Draag ze gewoon elke dag een halfuurtje met een paar natte kousen. Et voilà!

3. Deodorant versus blaren

Last van blaren? Voorkom ze door talkpoeder, deodorant of Vaseline aan de gevoelige plekken te smeren. Klinkt gek, maar het werkt echt!

4. Plak je tenen samen

Hoge hakken zijn vaak tricky. Het helpt om je derde en vierde teen (te beginnen vanaf je grote teen) samen te kleven met plakband.

5. Geen slippertjes

Gladde zolen zorgen vaak voor ongewenste slippertjes. Wrijf met een beetje schuurpapier op je zool en je probleem is gefixt!

6. In de diepvries

Wie liever niet met natte kousen rondloopt, kan nog een ander eenvoudig trucje proberen tegen te strakke schoenen. Stop een zakje water in je schoenen en laat ze een nachtje in de diepvries zitten.