Zin in een leuk uitje in eigen land? Dan is Namen een ideale plekje om je te amuseren, eropuit te trekken of je batterijen op te laden. De nieuwe brochure Bestemming Provincie Namen bundelt 95 activiteiten. En die zijn stuk voor stuk buitengewoon.

(foto Domaine des Grottes)

De meeste activiteiten vind je rond de Maas en haar zijrivieren, in de buurt van de prachtige meren en in het hartje van de Naamse Ardennen. Aan jou de keuze, maar laat je vooral verrassen!

(foto Citadelle de Dinant)

Er is voor elk wat wils: een avontuurlijk uitje met de hele familie, een bezoekje op je eentje of een romantische date met je geliefde. Ook voor de  fijnproevers, de actieve senior of de sportieve avonturier heeft Namen heel wat in petto. De huidige tendens is om dingen te (her)ontdekken en dan heeft Namen het allemaal:  het is dichtbij en authentiek.

 

 

En of het nu gaat om een elektrische boottocht vanuit Dinant op De Maas, aqua-golf op het meer van l’Eau d’Heure of een wandeling rond het thema legendes in het Ardense woud, je zal vooral gemotiveerde en hartelijke mensen ontmoeten die je uitstap een extra boost geven.

Twijfel niet meer en laat je inspireren door de prachtige provincie Namen!

(foto Arnaud Ghys)

Ontdek hier de brochure Bestemming Provincie Namen.