Onze drie favoriete artikels uit de nieuwe Steps

85

Yesssss! Dit weekend verschijnt de nieuwe Steps! Er zijn wel 1.001 redenen om ons laatste exemplaar in huis te halen, maar toch geven we je nog graag 3 niet te missen artikels mee!

 Image-1

1. Covergirl Gigi Hadid

Niemand minder dan Gigi Hadid siert deze maand onze cover! De Californische beauty vertelt openhartig over haar jeugd en de turbulente weg naar de top. Hadid is eveneens het bewijs dat je dankzij social media in één-twee-drie een ster kan worden. Én ze wil jonge meisjes een gezond schoonheidsbeeld bijbrengen: “Ik ben het bewijs dat modellen ook borsten en billen mogen hebben”. You go girl!

Deze week duikte trouwens dit superschattige filmpje op van Gigi. Haar reactie als ze hoort dat ze mag deelnemen aan de Victoria’s Secret Fashion Show is echt té lief!

2. De bizarre beautygeheimen van de sterren

Benieuwd wat Victoria Beckham, vogelpoep en placenta met elkaar te maken hebben? Dat lees je in de nieuwste Steps, samen met nog héél wat andere bizarre beautyrituelen van de sterren. De ene al gekker dan de andere!

3. Lichte receptjes voor donkere dagen

Gulzigheid een hoofdzonde? Niet volgens Lien Willaert! In haar nieuwste kookboek ‘Gzond Gulzig met Lien’ schotelt ze lichte receptjes voor donkere dagen voor. Mmm! In Steps stellen we een menu  op basis van pompoen voor. Van soep tot pesto en een heerlijke cake: smullen!