Een intense oogopslag in een oogwenk

133

Smokey eyes, glitter&glamour oogmakeup, de naturelle look… Het klinkt ons allemaal wel bekend in de oren. Maar dankzij de Insense Kajal van Yves Rocher kun je nog een stapje verder gaan en helemaal voor een intens opvallende oogopslag gaan!

De Intense Kajal

Deze make-upproducten zijn verkrijgbaar in zes intense en trendy kleuren. Je creëert er een onweerstaanbaar effect mee en je kan je ogen letterlijk in de verf zetten met de kleurcombinaties die je wenst. De Intense Kajal is verkrijgbaar in volgende kleuren: Feuille d’or , Terre de Sienne , Rose indien , Vert de Cobalt , Bleu indigo en Noir carbone.

ppr06710

Zin gekregen om deze look te proberen? Dan komen volgende make-up tools beslist goed van pas:

– een schuin penseeltje

Met dit schuine penseel voorzien van synthetische haartjes kan je de kajal ook op de wimperrand aanbrengen. Op deze manier kan je je oogopslag lekker vergroten of fijner maken. Het penseeltje heeft een dunne en schuine vorm en geeft goed mee. Je kan er heel secuur een lijntje mee trekken.

ppr03953

 

– een oogschaduwprimer

Met deze oogschaduwprimer verrijkt met camelia-olie, zou je normaal nooit meer last  mogen hebben van uitlopende oogschaduw. Daarnaast maakt de primer de ooglidhuid mooi glad en verzacht het de rimpels en kraaienpootjes. De nieuwe formule hecht zich beter aan de huid en de kleur blijft langer behouden. Nog een pluspunt is dat je met deze primer ook zonder oogschaduw je ogen een prefectionerend effect kan geven. Met andere woorden, je ogen zien er onberispelijk uit.

ppr06717

 

 

Alles verkrijgbaar bij  Yves Rocher. De Intense Kajal kost 13,90 euro/stuk, het schuin penseel 7 euro en de oogschaduwprimer 12,90 euro.